home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Debate χωρίς Κωστούρο θέλει ο Ορφανός

Τι απαντά ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» στην πρόταση του Κωνσταντίνου Μάκαρη για τη διεξαγωγή debate μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων στον Δήμο Ναυπλιέων
Δημήτρης Ορφανός Ναύπλιο πίτα

Ναι σε Debate υποψηφίων για τον Δήμο Ναυπλιέων λέει ο Δημήτρης Ορφανός αλλά χωρίς τον Δημήτρη Κωστούρο. Ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» προτιμά έναν διάλογο μεταξύ των υπόλοιπων τεσσάρων υποψηφίων χαρακτηρίζοντας ως «φάρσα» τη συμμετοχή σε αυτόν του επί 12 χρόνια δήμαρχου Ναυπλιέων.

Την πρόταση για τη διεξαγωγή τηλεοπτικού ή διαδικτυακού debate έκανε ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή» Κωνσταντίνος Μάκαρης και έχει ήδη γίνει αποδεκτή από τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο.

Ωστόσο το ενδεχόμενο για τη διεξαγωγή του δείχνει να απομακρύνεται μετά από την τοποθέτηση του συνδυασμού «Όραμα Δημιουργίας».

«Συμφωνώ για ένα Debate μεταξύ των τεσσάρων άλλων υποψηφίων, χρήσιμο για να μας γνωρίσει ο ψηφοφόρος καλύτερα και να μπορέσει να αποφασίσει, ανεπηρέαστος από την τοξικότητα ενός σαθρού παρελθόντος», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του ο κος Ορφανός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Ορφανού:

«Μόνο ως φάρσα μπορεί να εκλάβει κάθε Δημότης ένα Debate, στο οποίο θα συμμετέχει ο επί 12 χρόνια Δήμαρχος.

Να μας πει τι ακριβώς, όταν δεν έχει απαντήσει ούτε σε μία από τις δεκάδες ανακοινώσεις-ερωτήσεις μας που αφορούν κυρίως την Οικονομική διαχείριση του χρεωμένου Δήμου μας και της καταχρεωμένης ΔΕΥΑΝ.

Μήπως για να προβάλει την αλαζονεία, τον αυταρχισμό και την ηθική, τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου όλα αυτά τα χρόνια; Ή μήπως για να εξισωθούμε με τις μεθόδους που χρησιμοποιεί στην άσκηση της εξουσίας;

Όχι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι και δεν καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι, εκτός αν υποχρεωθούμε θεσμικά, με αυτούς που μας προσέβαλαν τόσο βάναυσα.

Συμφωνώ για ένα Debate μεταξύ των τεσσάρων άλλων υποψηφίων, χρήσιμο για να μας γνωρίσει ο ψηφοφόρος καλύτερα και να μπορέσει να αποφασίσει, ανεπηρέαστος από την τοξικότητα ενός σαθρού παρελθόντος».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis