home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άφησαν στην τύχη της τη μαρίνα Κορίνθου – Εγκατάλειψη παντού

Γράμμα προς το λιμενικό ταμείο Κορίνθου – Γίνεται λόγος για ξεχαρβαλωμένες σανίδες, πύργους χωρίς ρεύμα, σπασμένη βρύση και ανύπαρκτες υπηρεσίες επί πληρωμή
Μαρίνα Κορίνθου

Με μελανά χρώματα περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στη μαρίνα της Κορίνθου ιδιοκτήτης σκάφους που ελλιμενίστηκε σε αυτή τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου.

Απευθυνόμενος προς το λιμενικό ταμείο Κορίνθου περιγράφει την εικόνα εγκατάλειψης που αντίκρισε, η οποία αποτυπώνεται εν μέρει σε φωτογραφίες. «Σανίδες λείπουν και άλλες είναι ξεχαρβαλωμένες με αποτέλεσμα να έχουμε μικροατύχημα, οι πύργοι δεν έχουν ρεύμα και η μοναδική βρύση είναι σπασμένη», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα καταγγέλλει πως κανείς δεν ήταν εκεί για να καθοδηγήσει τα σκάφη ώστε να δέσουν όπως πρέπει, με αποτέλεσμα η διαδικασία να είναι … “self service”, και μάλιστα επί πληρωμή.

Μαρίνα Κορίνθου (3)

Η καταγγελία

Όπως αναφέρει στην επιστολή του προς το λιμενικό ταμείο Κορίνθου ο καταγγέλλων:

«Χθες επισκεφθήκαμε την Μαρίνα σας ή οποία είναι σε πλήρη εγκατάλειψη δυστυχώς.

Σανίδες λείπουν και άλλες είναι ξεχαρβαλωμένες με αποτέλεσμα να έχουμε μικροατύχημα, οι πύργοι ρεύμα δεν έχουν, η μοναδική βρύση σπασμένη, εγκατάλειψη παντού. Δείτε και φωτογραφίες παρακάτω.

Δυστυχώς αυτή είναι η προβολή της χώρας μας και της πόλης σας προ τα έξω γιατί εκεί συχνάζουν ιστιοπλοϊκά διερχόμενα.

Μαρίνα Κορίνθου (2)

Και δεν φτάνουν όλα αυτά αλλά ζητάτε να πληρώσουμε κιόλας. Για ποιες υπηρεσίες να πληρώσουμε; Κανείς δεν ήταν εκεί να μας βοηθήσει και να μας τακτοποιήσει ώστε να δέσουμε όπως πρέπει.

Και μας χρεώνεται επιπλέον για πλαγιοδέτηση αφού πρώτα έχετε καταστρέψει όλα τα αγκυροβόλια με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δυνατότητα πρυμοδέτησης.

Ειλικρινά ντρέπομαι για αυτή την εισπρακτική σας τακτική, μας κάνετε ρεζίλι παντού».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis