home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τούρκοι κατέγραφαν με drone στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο Πόρο – Τους συνέλαβαν στη Μονεμβασιά

Οι δύο Τούρκοι που σήκωσαν drone μέσα στις εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού στον Πόρο, συνελήφθησαν σε ξενοδοχείο στη Μονεμβασιά όπου είχαν καταλύσει
Πόρος (7)

Στη σύλληψη δύο Τούρκων για κατασκοπεία οι οποίοι παρακολουθούσαν με drone θέσεις στρατιωτικού ενδιαφέροντος στον Πόρο προχώρησαν αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο Τούρκοι σήκωσαν το περασμένο Σάββατο drone μέσα στις εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού στο νησί του Αργοσαρωνικού.

Η καταγγελία έφθασε στις αστυνομικές αρχές 3-4 ώρες μετά το περιστατικό.

Οι δύο ύποπτοι, αρχικά έφυγαν από το νησί. Εκδόθηκαν αναζητήσεις, με τους αστυνομικούς να τους εντοπίζουν στη Μονεμβασιά και να τους συλλαμβάνουν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο Τούρκοι συνελήφθησαν σε ξενοδοχείο στη Μονεμβασιά όπου είχαν καταλύσει. Μεταφέρθηκαν αρχικά στο τοπικό Α.Τ., όπου εξετάστηκαν, και τώρα βρίσκονται καθ’ οδόν για την Αθήνα ώστε να εξεταστούν από την ΕΥΠ, ενώ την ίδια ώρα κλιμάκιο της ΕΥΠ μεταβαίνει στη Μονεμβασιά προκειμένου να εξετάσουν τα ψηφιακά αρχεία και να αξιολογηθεί η σοβαρότητα της υπόθεσης.

Έχουν κατασχεθεί Drones, κινητά τηλέφωνα και άλλα ψηφιακά πειστήρια. Αναμένεται να διερευνηθεί το υλικό της καταγραφής.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis