home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τι λέει ο Αργοναύτης Νέας Κίου για το ξύλο των οπαδών στο ματς με το Κιβέρι

«Τα επεισόδια που έγιναν είναι απολύτως καταδικαστέα και μεταξύ άλλων προσβάλλουν τις αρχές και την ιστορία του συλλόγου μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομάδα
Αργοναύτης Νέας Κίου Αγιασμός

Η Διοίκηση του Α.Ο Αργοναύτη Νέας Κίου θέλει πήρε θέση στα όσα διαδραματίστηκαν το Σάββατο στο στις κερκίδες του γηπέδου Κιβεριου, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον τοπικό Ερμή για το Κύπελλο της ΕΠΣ Αργολίδας.

Όπως αναφέρει η ομάδα της Νέας Κίου: «Καταδικάζει τις εκατέρωθεν βίαιες συμπεριφορές τόσο από φιλάθλους του Ερμή Κιβεριου στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, όσο και για τα όσα έγιναν προς αυτούς μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Τα επεισόδια που έγιναν είναι απολύτως καταδικαστέα και μεταξύ άλλων προσβάλλουν τις αρχές και την ιστορία του συλλόγου μας.

Έχουμε την απαίτηση από όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας που πάντα είναι στο πλευρό μας σε κάθε παιχνίδι, να έχουν κόσμια και άρτια συμπεριφορά και να είναι προσεκτικοί ακόμα και αν προκαλούνται από κάποιους επιτήδειους.

Θέλουμε την αγάπη σας για τον Αργοναύτη να την δείχνετε με σεβασμό προς τον σύλλογο αλλά και προς όλους όσους αγωνίζονται (αντιπάλους και διαιτητές) αλλά και προς τους ίδιους σας τους εαυτούς».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis