home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Περίεργοι … προεκλογικοί έλεγχοι καταγγέλλονται στο Ναύπλιο

«Τα πρόστιμα ή απειλή προστίμων πέφτουν σύννεφο», τονίζει ο Τόλης Κοΐνης, κάνοντας λόγο για επιχείρηση εκφοβισμού ψηφοφόρων
Ναύπλιο παλιά πόλη (2)

Για περίεργους … προεκλογικούς ελέγχους στο Ναύπλιο κάνει λόγο ο Τόλης Κοΐνης. «Τα πρόστιμα ή απειλή προστίμων πέφτουν σύννεφο», τονίζει, συνδέοντας το όλο αυτό με την προεκλογική περίοδο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Ναυπλία Ενωμένη»:

«Κάποιοι θυμήθηκαν προεκλογικά να κάνουν ελέγχους… Για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στην πλατεία Συντάγματος και τα στενά. Για ανάπτυξη πάγκων στο παζάρι. Για δυσλειτουργία ταμειακών μηχανών σε καταστήματα του Μεγάλου Δρόμου.

Τα πρόστιμα ή η απειλή προστίμων πέφτουν σύννεφο. Η επιχείρηση αστυνόμευσης εξελίσσεται σε μια περίεργη προεκλογική εποχή. Έχει χαρακτηριστικά εκφοβισμού ψηφοφόρων.

Απαντούμε. Η Ναυπλία δεν είναι φοβισμένη, Η ΝΑΥΠΛΙΑ είναι ΕΝΩΜΕΝΗ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ. Αντί να ελέγχουν την καταστροφή δημόσιας υπηρεσίας, προσπαθούν να εκφοβίσουν βιοπαλαιστές. Οι ψηφοφόροι έχουν γνώση».

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Τάκης Πασσαλής

    Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την στόχευση της ανάρτησης… Εκτός και αν το περιεχόμενο της ανάρτησης εννοεί ότι οι έλεγχοι απευθύνονται σε μερικούς και γίνονται μόνον προεκλογικά. Διότι κατά τα άλλα όλοι γνωρίζουμε τι ασυδοσία επικρατεί στην παλιά πόλη όπου μερικοί κάνουν κυριολεκτικά ότι θέλουν και μάλιστα χωρίς καν να τηρούν τα προσχήματα!

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis