home design 800x400

Παραίτηση Καρυάμη από πρόεδρο της Δ.Κ. Άργους ζητούν μέλη της «Αλλαγής Πορείας»

Ο Δημήτρης Καρυάμης που στις προηγούμενες εκλογές είχε εκλεγεί με την παράταξη Καμπόσου, επέλεξε να θέσει υποψηφιότητα με την παράταξη Μαλτέζου

Ανοιχτή επιστολή προς τον Δημήτρη Καρυάμη απέστειλαν μέλη της παράταξής «Αλλαγή Πορείας Δημήτρης Καμπόσος» θέτοντάς του ένα ηθικό και τυπικό ζήτημα, το οποίο αφορά στην παραμονή του στην θέση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Άργους και αναμένουν από τον ίδιο να παραιτηθεί.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σχετική επιστολή:

«Επι 9ετία πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Άργους με τον συνδυασμό ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ του Δημήτρη Καμπόσου και διαρκούσης της θητείας του ήδη από 1/9/2023 υποψήφιο του κ. Μαλτέζου .

Εμείς τα μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης της Δημοτικής Κοινότητας Άργους από την οποία και εκλέχτηκε ο κ. Καρυάμης ως πρόεδρος επί δύο θητείες, αφού κατά την προσφιλή του τακτική ουδέποτε συνεδρίαζε, σεβόμενοι και μόνο την ηλικία του & περιμένοντας την εκούσια αποχώρησή του επί 15θήμερο από την μεταπήδησή του σε άλλο συνδυασμό, ζητάμε για την νόμιμη λειτουργία του Δημοτικού Οργάνου να μας δηλώσει με οποιοδήποτε τρόπο:

Αν παραμένει στην παράταξη μας «Αλλαγή Πορείας» με την οποία εκλέχθηκε ως πρόεδρος ή έχει ανεξαρτητοποιηθεί λόγω της νέας του υποψηφιότητας και

Επειδή στην περίπτωση του είναι σαφής όχι μόνον η ισχύουσα νομοθετική διάταξη, αλλά και η πολιτική ηθική, περιμένουμε την εκούσια παραίτηση και αποχώρησή του, για την αποφυγή διοικητικών εμπλοκών.

Τα μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης Δημοτικής Κοινότητας Άργους:

  • Μποζιονέλος Τρύφων του Ηλία
  • Καχριμάνη – Μπρούσαλη Παναγιώτα – Νικολίτσα (Πένυ) του Βασιλείου
  • Δαβιώτης Νικόλαος του Κων/νου
  • Σαρρής Ανδρέας του Παναγιώτη
  • Μπουταϊτης Νικόλαος του Χρήστου»

Σχόλια

Exit mobile version