home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Οι «Τρεις εμβληματικοί Αναπλιώτες» παρουσιάστηκαν στο Ναύπλιο

Το βιβλίο είναι αναφορά στη μνήμη του παλιού εμπόρου και Προέδρου του Παναυπλιακού, ιστορικού της πόλης Λούη Λάμπρου, του επιχειρηματία εστίασης Γιώργου Ν. Χρόνη και του καραγκιοζοπαίκτη Γιάννη Κόκκορη
Οι «Τρεις εμβληματικοί Αναπλιώτες» παρουσιάστηκαν στο Ναύπλιο 1

Στη φιλόξενη μεγάλη αίθουσα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης», έγινε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Ν. Μουσταΐρα «Τρεις εμβληματικοί Αναπλιώτες» (εκδόσεις Ερωδιός).

Το βιβλίο είναι αναφορά στη μνήμη του παλιού εμπόρου και Προέδρου του Παναυπλιακού, ιστορικού της πόλης Λούη Λάμπρου, του επιχειρηματία εστίασης Γιώργου Ν. Χρόνη και του καραγκιοζοπαίκτη Γιάννη Κόκκορη.

Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» Θεοδόσης Σπαντιδέας. Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασαν τα μέλη της θεατρικής ομάδας της Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης, Πόπη Κούγια – Γλατζίνα, Αρετή Καρκαγγέλη και ο λογοτέχνης και Πρόεδρος της Ένωσης Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας Γιάννης Ρούσος.

Ακολούθησε συζήτηση με τους παρισταμένους, όταν πήραν τον λόγο άτομα που είχαν σχέση ή γνώριζαν τους αναφερόμενους σε αυτό, ενθυμούμενοι στιγμές και περιστατικά από την ζωή τους, όπως ο αδελφός του Γιάννη Κόκκορη Ηλίας, ο Μπάμπης Αντωνιάδης, ο Κώστας Καράπαυλος, ο Κώστας Μιχόπουλος, ο Τόλης Κοΐνης, η Όλγα Σπαντιδέα – Ζερβοπούλου, η Λέλα Λαπαθιώτη και η Πρόεδρος της Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης Πίνκα Νάντη – Ταρατόρη.

Οι «Τρεις εμβληματικοί Αναπλιώτες» παρουσιάστηκαν στο Ναύπλιο 2
Οι «Τρεις εμβληματικοί Αναπλιώτες» παρουσιάστηκαν στο Ναύπλιο // ΦΩΤΟ: Γ. Γαλανόπουλος, Ντ. Καλπάκα – Μανουσάκη, Π. Νάντη – Ταρατόρη, Α. Σούρσου

Συνδιοργανωτές στην παρουσίαση ήταν ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ», η Ένωση Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας και η Πολιτιστική Αργολική Πρόταση.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis