home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ερμιόνη: Η αυλή της βιβλιοθήκης γέμισε από παιδιά, εφήβους, γονείς και εθελοντές

Η 9η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας έφτασε στο τέλος της.
Δημοτική Βιβλιοθήκη Ερμιόνης

Η 9η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας έφτασε στο τέλος της. Ένα ακόμα μοναδικό καλοκαίρι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ερμιόνης «Απόστολος Γκάτσος» πέρασε. Η αυλή της γέμισε από παιδιά, εφήβους, γονείς και εθελοντές.

Φετινό θέμα προς αναζήτηση: «100 ακριβώς! Θησαυροί της Άλκης και της Ζωρζ…».

Όπως αναφέρει η υπεύθυνη της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Σκούρτη Δαγρέ Παρασκευή:

«Αρχίσαμε τις εκδηλώσεις στις 14/6 και τις ολοκληρώσαμε στις 30/8. Σε αυτό το χρονικό διάστημα οι δράσεις μας συνδέονταν με τα έργα δύο αγαπημένων συγγραφέων της Άλκης Ζέη και της Ζωρζ Σαρή.

Οι εκδηλώσεις οδήγησαν σε δημιουργικές και παιγνιώδεις δραστηριότητες, βασισμένες σε θέματα όπως η ιστορία, τα συνθήματα, τα ταξίδια, οι καλοκαιρινές μας συναντήσεις στη Βιβλιοθήκη.
Κάναμε προσπάθεια να αναδείξουμε τις αξίες της φιλίας, της μάθησης , της συμμετοχής, της δημιουργίας αλλά και της χαράς που μπορούν να νιώσουν οι μικροί και οι μεγάλοι επισκέπτες στο χώρο της Βιβλιοθήκης. Για ένα ακόμα καλοκαίρι ελπίζουμε να καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε δράσεις δημιουργικότητας και γνώσης.

Μεγάλη είναι η συνεισφορά των εθελοντών καθώς τα εργαστήρια πέτυχαν με τη βοήθειά τους. Aυτοί ανέλαβαν να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν τις δράσεις δείχνοντας ιδιαίτερα ζήλο και όρεξη. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τις κυρίες:

Βενετία Κωστελένου , Μαρία Δέδε, Μαντώ Βελλέ, Αγγελική Μαντζαβίνου, Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη, Κατερίνα Κίτση, Τερέζα Μυτάκου, Κατερίνα Τζορτζακάκη, Ελένη Βλάσση, Αγγελική Μπουγιατιώτη, Παρασκευή Σκούρτη-Δαγρέ και τον κ. Νίκο Αρζουμανίδη.

Επιβράβευση για εμάς τα παιδικά χαμόγελα αλλά και η υποστήριξη των γονέων, οι οποίοι μας μετέφεραν τον ενθουσιασμό και την προσμονή των ίδιων και των παιδιών τους για την πραγματοποίηση των καλοκαιρινών μας δραστηριοτήτων.

Κλείσαμε λοιπόν και φέτος τον κύκλο των δράσεών μας μετά από 7 δραστηριότητες , περισσότερες από 250 παιδικές συμμετοχές και πάνω από 350 δανεισμούς βιβλίων για τις ημέρες των δράσεων…

Η επιθυμία μας… το επόμενο καλοκαίρι να συμμετέχουμε πάλι στην Κ.Ε. Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας!

Καλή σχολική χρονιά!

Ευχαριστούμε επίσης το Nομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιες Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ερμιονίδας πού στήριξε την προσπάθειά μας.

Τα ιστολόγια που μας στήριξαν με τις δημοσιεύσεις τον ανακοινώσεων μας.

Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την Eθνική Bιβλιοθήκη της Ελλάδας καθώς και το Δίκτυο των Ελληνικών Bιβλιοθηκών με τους πολύτιμους συνεργάτες του, γεια την έμπνευση και το σχεδιασμό της Καλοκαιρινής Εκστρατείες Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2023!».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis