home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το Αντιφασιστικό Μέτωπο Αργολίδας διοργανώνει αντιρατσιστική-αντιφασιστική εκδήλωση στο Ναύπλιο

Στη συζήτηση συμμετέχουν η Μαρία Νικολακάκη, πανεπιστημιακός, και ο Νώντας Σκυφτούλης, μέλος της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης (ΑΚ)
Αντιφασιστικό Μέτωπο Αργολίδας εκδήλωση

Το Αντιφασιστικό Μέτωπο Αργολίδας διοργανώνει την Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη στις 8 το βράδυ συζήτηση και μουσική βραδιά στο θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο για τα 10 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Στη συζήτηση συμμετέχουν η Μαρία Νικολακάκη, πανεπιστημιακός, και ο Νώντας Σκυφτούλης, μέλος της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης (ΑΚ). Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συναυλία με το μουσικό σχήμα SoΦRanO.

Όπως αναφέρει το Αντιφασιστικό Μέτωπο Αργολίδας:

«18 Σεπτέμβρη 2013. Πάνε δέκα χρόνια από τότε που ο αντιφασίστας Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε από τους ναζί. Από τότε μέχρι σήμερα ο φασισμός συνεχίζει να μας δείχνει το αποτρόπαιο πρόσωπό του. «Σπαρτιάτες» στη Βουλή, ομοϊδεάτες τους –γραβατωμένοι πλέον– πρωτοκλασάτοι υπουργοί, κυβερνητικά εκπορευόμενη στήριξη ή έστω «ευνοϊκή ουδετερότητα» σε φαινόμενα φασιστικής και ρατσιστικής βίας ανά την επικράτεια, από τους κυνηγούς κεφαλών στον Έβρο μέχρι τη δολοφονία του τραγικού Αντώνη. Γενικευμένος κανιβαλισμός στο εσωτερικό της κοινωνίας.

Ο κόσμος που συνειδητά επιλέγει να στέκεται ενάντια στην καταπίεση και την εκμετάλλευση, που δεν ενδιαφέρεται να πατήσει πάνω στο διπλανό του και που δεν ψάχνει τον εχθρό στους πιο αδύναμους, πρέπει να σφίξει τις γραμμές του».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis