home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

«Δυνατή Ερμιονίδα»: Το μήνυμα Γεωργόπουλου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στο Κρανίδι

Αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου
Δυνατή Ερμιονίδα εγκαίνια εκλογικού κέντρου Κρανίδι (2)

Παρουσία πολλών εκατοντάδων φίλων της παράταξης και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας, τελέσθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου, τα εγκαίνια και ο Αγιασμός του Εκλογικού Κέντρου Κρανιδίου της «Δυνατής Ερμιονίδας».

Μετά τον Αγιασμό, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος έλαβε τον λόγο, καταχειροκροτούμενος και επευφημούμενος από το πλήθος του κόσμου που είχε γεμίσει ασφυκτικά τα πεζοδρόμια και τον δρόμο μπροστά από το Εκλογικό Κέντρο και ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους για το βροντερό παρών τους και την αμέριστη στήριξή τους στην παράταξη.

Επεσήμανε ότι την τελευταία τετραετία η Δημοτική Αρχή εργάζεται ακούραστα, με σεμνότητα, ταπεινότητα και αποτελεσματικότητα, μακριά από κάθε είδους συναλλαγές και χωρίς τον ελάχιστο συμβιβασμό.

Τόνισε ότι αυτός και οι συνεργάτες του εγκατέστησαν στον Δήμο μας ένα νέο πνεύμα διοίκησης με κύρια χαρακτηριστικά του την Αξιοκρατία, την Δικαιοσύνη, την Ανθρωπιά, την Διαφάνεια και το Ήθος.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις απαραίτητες χρηματοδοτήσεις που εξασφαλίστηκαν κατά την τρέχουσα δημοτική περίοδο, προκειμένου να υλοποιηθούν σημαντικά αναπτυξιακά έργα, αφού υποβλήθηκε πλήθος μελετών και χρηματοδοτικών προτάσεων σε Ευρωπαϊκά, Εθνικά και Περιφερειακά Χρηματοδοτικά Προγράμματα, όπως το “Φιλόδημος Ι και ΙΙ”, το “Αντώνης Τρίτσης”, το “Πράσινο Ταμείο”, το “ΕΣΠΑ”, το “Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων” και το “Ταμείο Ανάκαμψης”.

Δυνατή Ερμιονίδα εγκαίνια εκλογικού κέντρου Κρανίδι (3)

Έπειτα έκανε επιγραμματική αναφορά σε σημαντικά έργα που υλοποιήθηκαν τα τελευταία 4 χρόνια, τα οποία βελτίωσαν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της πανέμορφης Ερμιονίδας και επέλυσαν οριστικά σοβαρά προβλήματα που απασχολούσαν για χρόνια τον τόπο μας, όπως είναι:

  • Η οριστική και πλήρης επίλυση της διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου μας, με την λειτουργία του Δημοτικού Σταθμού Μεταφοράς Απορριμμάτων Ερμιονίδας.
  • Η σύσταση και λειτουργία του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Ερμιονίδας, πετυχαίνοντας έτσι την ολοκλήρωση του κύκλου εκπαίδευσης για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες στην Ερμιονίδα.
  • Η πλήρης και καλαίσθητη ανακατασκευή των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Κρανιδίου και της Ερμιόνης.
  • Το οριστικό κλείσιμο του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, που λειτουργούσε στο ξενοδοχείο “Γαλαξίας”.
  • Οι αναπλάσεις σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας, με σταμπωτά σε αρκετούς δρόμους και σε πολλές πλατείες.
  • Η κατασκευή του Κόμβου της Εξόδου Κρανιδίου – Πορτοχελίου.
  • Οι κατεδαφίσεις των επικινδύνως ετοιμόρροπων κτηρίων στο Κρανίδι και στην Κοιλάδα, για πρώτη φορά στον Δήμο μας.
  • Οι Παιδικές Χαρές της Κοιλάδας και του Πορτοχελίου και οι Παιδικές Χαρές των Παιδικών Σταθμών Κρανιδίου και Ερμιόνης κατασκευάστηκαν από την αρχή με όργανα πιστοποιημένης ασφάλειας.
  • Η κατασκευή του Δημοτικού Γηπέδου Τένις στο κτήμα δωρεάς του ευεργέτη Κώστα Έλληνα και η δημοπράτηση του Κλειστού Γυμναστηρίου “Κώστας Δημότσης – Έλληνας”, ύψους 1.700.000,00€ στο Γκολέμι Κρανιδίου.
  • Τα έργα στα λιμάνια του Δήμου μας, όπου ειδικά στην Κόστα και στο Πορτοχέλι δεν έχει απομείνει κάτι που πρέπει να γίνει επιπλέον.
  • Το τεράστιο έργο στον τομέα του Τουρισμού, όπου με συντονισμένες κινήσεις και στοχευμένη προβολή του τουριστικού προϊόντος, καταφέραμε η Ερμιονίδα να μπει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη της χώρας μας και το brand – name Ερμιονίδα έχει πλέον αποκτήσει μια πολύ ξεχωριστή θέση και έχει γίνει γνωστό σε ολόκληρο τον πλανήτη.
  • Η ολοκλήρωση της Δευτεροβάθμιας λειτουργίας του Βιολογικού Κρανιδίου ύψους 394.000,00€.
  • Η δημοπράτηση της Τριτοβάθμιας λειτουργίας του Βιολογικού Κρανιδίου, ένα έργο ύψους 3,1 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε το παραγόμενο νερό να διανέμεται δωρεάν στους αγρότες για άρδευση.
  • Η δημοπράτηση του σημαντικότατου έργου της ΔΕΥΑΕΡ με τίτλο «Ενεργειακή Αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης ΔΕΥΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ» ύψους 2,1 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο εντάχθηκε και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.
  • Η δημοπράτηση της αγροτικής οδοποιίας ύψους 3,2 εκατομμυρίων ευρώ με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.
  • Η ένταξη του Δήμου μας στο ΕΣΠΑ 2021 – 2027, όπου μαζί με τους γειτονικούς Δήμους Επιδαύρου και Ναυπλίου θα μοιραστεί πάνω από 25 εκατομμύρια ευρώ.
  • Η ίδρυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κέντρου Κοινότητας Ερμιονίδας.

Έκανε αναφορά στο σύγχρονο, ολοκληρωμένο, ρεαλιστικό και πλήρως κοστολογημένο πρόγραμμα της “Δυνατής Ερμιονίδας” για την πενταετία 2024-2028, την εφαρμογή του οποίου εγγυάται η μέχρι σήμερα πορεία μας και ζήτησε την θετική ψήφο των πολιτών και μια νέα ισχυρή εντολή διακυβέρνησης του Δήμου Ερμιονίδας για την επόμενη πενταετία.

Τέλος, αφού αναφέρθηκε στο υπερπλήρες, ανανεωμένο, πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο της Δυνατής Ερμιονίδας, παρουσίασε τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους Ερμιονίδας και τους υποψηφίους Συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου, μέσα σε διαρκή ενθουσιώδη χειροκροτήματα και επευφημίες από το πλήθος του κόσμου.

Ευχήθηκε στους υποψηφίους Καλό Αγώνα και Καλή Επιτυχία, μέσα σ’ ένα πολιτισμένο προεκλογικό κλίμα, όπου θα επικρατήσουν ο διάλογος, η αξιοπρέπεια και η ενότητα της τοπικής μας κοινωνίας.

Κλείνοντας, κάλεσε όλους τους υποψηφίους συμβούλους, τα στελέχη, τους φίλους και τους υποστηρικτές της “Δυνατής Ερμιονίδας” να συνεχίσουν τον καθημερινό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο και να σταθούν άγρυπνα στις επάλξεις του αγώνα μέχρι την Μεγάλη Νίκη της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis