home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κλιματική κρίση και καταστροφές: Στρογγυλό τραπέζι του Α. Γκάτζιου με 4 ευρωβουλευτές

Μαρία Σπυράκη, Κώστας Αρβανίτης, Νίκος Παπανδρέου και Λευτέρης Νικολάου: Καταθέτουν τους προβληματισμούς τους και τις απόψεις τους από το Στρασβούργο
Σπυράκη, Αρβανίτης, Παπανδρέου, Νικολάου, Γκάτζιος

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ.

Τέσσερις ευρωβουλευτές διαφορετικών πολιτικών αποχρώσεων συζητούν με τον Άκη Γκάτζιο στο studio multimedia στο Στρασβούργο, με θέμα «Κλιματική κρίση και καταστροφές». Στο στρογγυλό τραπέζι καταθέτουν τους προβληματισμούς τους και τις απόψεις τους.

Οι ευρωβουλευτές Μαρία Σπυράκη, Κώστας Αρβανίτης, Νίκος Παπανδρέου και Λευτέρης Νικολάου απαντούν στις ερωτήσεις του Άκη Γκάτζιου σχετικά με το αν υπάρχουν περιθώρια αναστροφής της κλιματικής κρίσης, για τις υποδομές αντιμετώπισης των καταστροφών στην Ελλάδα, αλλά και για την χρηματοδότηση που διεκδίκησε και πέτυχε η ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπίσει τα τεράστια προβλήματα που δημιούργησε η πρόσφατη κακοκαιρία Daniel στη χώρα.

Στην ενδιαφέρουσα συζήτηση οι τέσσερις ευρωβουλευτές, αλλού συγκλίνουν και αλλού διαφωνούν. Κοινή διαπίστωση είναι ότι η κλιματική κρίση είναι τεράστια και έχει ξεπεράσει το σημείο μηδέν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Παρακολουθήστε το video με τη συζήτηση, διάρκειας 28΄, όπου οι οι ευρωβουλευτές Μαρία Σπυράκη, Κώστας Αρβανίτης, Νίκος Παπανδρέου και Λευτέρης Νικολάου αναπτύσσουν τις θέσεις τους για το θέμα «Κλιματική κρίση και καταστροφές», εστιάζοντας στην Ελλάδα και στα τεράστια προβλήματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis