home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

40 χρόνια ιστορίας γιορτάζει ο Διομήδης Άργους

Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας, εκτός από τους αγώνες για το Ελληνικό Πρωτάθλημα και Κύπελλο οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας μπορούν να παρακολουθούν και τους Ευρωπαϊκούς αγώνες
40 χρόνια Διομήδης Άργους

Τα 40 χρόνια ιστορίας του τμήματος Handball γιορτάζει ο Διομήδης Άργους, γι’ αυτό και προχώρησε στην έκδοση των φετινών καρτών διαρκείας. Εκτός από τους αγώνες για το Ελληνικό Πρωτάθλημα και Κύπελλο οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας μπορούν να παρακολουθούν και τους Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Οι Ευρωπαϊκοί αγώνες ξεκινάνε το επόμενο Σαββατοκύριακο 16/17 Σεπτεμβρίου με τους δυο αγώνες που θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου με αντίπαλο την Ισλανδική Χαφναρφιόρντουρ.

Όπως αναφέρει ο Διομήδης, «1984-2024: 40 χρόνια Ιστορίας του τμήματος Χειροσφαίρισης του Διομήδη Άργους. 40 χρόνια που ο αρχαίος λύκος με το στέμμα του Βασιλιά Διομήδη κυματίζει περήφανα, διαφημίζοντας την πόλη μας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σε μια τόσο σημαντική και σημαδιακή χρονιά η Διοίκηση του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι στέκονται δίπλα στην ομάδα όλο αυτό το διάστημα, στηρίζοντας τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των Λύκων, γι’ αυτό και προχώρησε στην έκδοση των φετινών καρτών διαρκείας στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ.

Στην τιμή εκτός από τους αγώνες για το Ελληνικό Πρωτάθλημα και Κύπελλο περιλαμβάνονται και οι Ευρωπαϊκοί αγώνες, αρχής γενομένης από το επόμενο Σαββατοκύριακο 16/17 Σεπτεμβρίου με τους δυο αγώνες που θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου με αντίπαλο την Ισλανδική Χαφναρφιόρντουρ.

Οι κάρτες διαρκείας 2023/24 κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Μπορείτε να την αποκτήσετε και να κάνετε κράτηση στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis