home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αρκαδία: Περιφερειακός σύμβουλος ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος στη θέση του Μπουντρούκα

Ο Γιάννης Μπουντρούκας παραιτήθηκε για να διεκδικήσει μία άλλη θέση στον Α βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Σωτηρόπουλος Μπουντρούκας Νίκας (3)

Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου ορκίστηκε σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, ενώπιον του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, στη θέση του Γιάννη Μπουντρούκα που παραιτήθηκε για να διεκδικήσει μία άλλη θέση στον Α βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανακοίνωσή του:

Σήμερα 11/9/2023 ορκίστηκα Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους πολίτες της Αρκαδίας που με ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς από την παράταξή μας σε όλη την περιφέρεια αλλά και όλους τους συνυποψήφιούς μου στην «Πελοποννησιακή Συμμαχία» για την έδρα που καταφέραμε να βγάλουμε στην Αρκαδία στις τελευταίες εκλογές.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον επικεφαλής μας Γιάννη Μπουντρούκα που με τη συνέπεια που τον διακρίνει παραιτήθηκε από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου για να διεκδικήσει μία άλλη θέση στον Α βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στη σύντομη θητεία μου ( έως 31/12/23 ) στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ελπίζω η παρουσία μου να είναι θετική και κυρίως ωφέλιμη για την Αρκαδία μας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis