home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Συγκλονισμένοι στην Καλαμάτα για τον 33χρονο ψαροντουφεκά που βρήκε τραγικό θάνατο στη Μάνη

Ο 33χρονος ήταν πατέρας ενός βρέφους και στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας. Ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.
Ψαροντουφεκάς

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Αρφαρών και της Καλαμάτας για τον 33χρονο που αργά χθες το βράδυ εντοπίστηκε νεκρός, στο βυθό της θάλασσας στην περιοχή του Φάρου των Κιτριών.

Ο νεαρός άνδρας, με μεγάλο πάθος για το ψαροντούφεκο, είχε μεταβεί μόνος του στην περιοχή του Φάρου, στις Κιτριές του δήμου Δυτικής Μάνης, για ψάρεμα χθες το πρωί. Άργησε να επιστρέψει και ανησύχησε τους συγγενείς του που αργά το απόγευμα ειδοποίησαν τις αρχές και το Λιμενικό Σώμα.

Αρχικά εντοπίστηκαν στην ακτή προσωπικά αντικείμενα του 33χρονου και άμεσα στήθηκε στη θάλασσα μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή σκάφους του Λιμενικού, πλωτού της εθελοντικής ομάδας ΟΑΚ 4Χ4 Μεσσηνίας και δυο αυτοδυτών καθώς και από αρκετούς αλιείς της περιοχής των Κιτριών που έσπευσαν να βοηθήσουν με τις βάρκες τους.

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ, λίγο πριν τις 10 το βράδυ, δύτες βρήκαν σορό άνδρα στον βυθό της περιοχής. Άμεσα την ανέσυραν και αφού μετέβησαν στο λιμάνι από εκεί με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου και αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.

Θα ακολουθήσει νεκροψία για να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.

Ο 33χρονος ήταν πατέρας ενός βρέφους και στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας. Ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Τι λέει το λιμενικό για το τραγικό συμβάν

Όπως αναφέρει το λιμενικό σώμα σε ανακοίνωσή του:

«Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Καλαμάτας ότι 33χρονος ημεδαπός μετέβη για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας στη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΛΙΑΝΑΙΚΑ» πλησίον Φάρου Κιτριών μεσσηνιακού κόλπου και έκτοτε αγνοείτο. Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ξεκίνησαν έρευνες από ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα Περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτικά σκάφη και δύο ιδιώτες δύτες.

Ο ανωτέρω εντοπίστηκε από τους δύτες χωρίς τις αισθήσεις του στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, σε βάθος 22 μέτρων, ενώ περισυλλέχθηκε από το Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis