home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Υδροφόρες από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην πλημμυρόπληκτη Θεσσαλία

Θα εξεταστούν και άλλοι τρόποι συνδρομής στην Περιφέρεια Θεσσαλίας
Υδροφόρο όχημα

Τη συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου ζήτησε από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, με τον οποίον επικοινώνησε χθες Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους προκειμένου να εξευρεθούν υδροφόρα οχήματα.

Όπως εξήγησε ο υφυπουργός λόγω των πρόσφατων εκτεταμένων πλημμυρών σε πολλές περιοχές της Περιφέρειας Θεσσαλίας απαιτείται να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες υδροδότησης των πλημμυρόπλητων πολιτών και γι’ αυτό η κυβέρνηση απευθύνεται, μεταξύ άλλων, και στις Περιφέρειες της χώρας.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, κινητοποίησε τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και παρείχε στον υφυπουργό τα στοιχεία που ζήτησε.

Επιπλέον, ο Π. Νίκας σημείωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα -όταν πλέον αναμένεται να έχουν διαπιστωθεί οι συνέπειες των πλημμυρών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και να έχει αποκρυσταλλωθεί η κατάσταση όπως και οι ανάγκες που υπάρχουν- θα γίνει σύσκεψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου προκειμένου να εξεταστούν οι τρόποι με τους οποίους θα μπορούσε να συνδράμει την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis