home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Εφημερία της τελευταίας στιγμής στο Ναύπλιο

Αντιδράσεις από τους εργαζόμενους της νοσηλευτικής μονάδας Ναυπλίου
Νοσοκομείο Ναυπλίου

Η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου ομόφωνα αποφάσισε να εκφράσει την διαφωνία της με την απόφαση της διοικήτριας του Νοσοκομείου Αργολίδας να μετακυλήσει, την τελευταία στιγμή και χωρίς επαρκή συζήτηση με τα επιστημονικά όργανα της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου, τη σημερινή εφημερία στη μονάδα του Ναυπλίου (αντί για του Άργους που ήταν κανονικά).

Όλα σχεδόν τα τμήματα δήλωσαν ότι δυσκολεύονταν ή και αδυνατούσαν να υποστηρίξουν την πρόσθετη και έκτακτη εφημερία, χωρίς αντίστοιχη ενίσχυση από την μονάδα του Άργους.

Επίσης καταγγέλλεται ως «αυταρχική και απαράδεκτη η τακτική του “εντέλλεσθε” με την οποία η διοικήτρια του νοσοκομείου υποχρέωσε σε εφημέρευση το προσωπικό της μονάδας, δημιουργώντας διαταραχή της οικογενειακής και προσωπικής τους ζωής».

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. ΠΑΟ αλλιώς

    Το σωματείο εργαζομένων και το σύνολο του ιατρικού προσωπικού θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικό στις αντιδράσεις του……….
    Η ενημέρωση για τις αλλαγές των εφημεριών έχει γίνει εγγράφως από 28/8/2023 και επιμένουν αυταρχικά και αλαζονικά να πιστεύουν ότι μπορούν να αγνοούν αποφάσεις αρμόδιων οργάνων, θεωρώντας πως οι πολιτικές πιέσεις και οι διασυνδέσεις προς την 6η ΥΠΠΕ θα αναιρέσουν απόφαση του ΔΣ για να μην χάσουν την βόλεψη τους. Άραγε οι ιατροί Μπαβέλας, Γρηγοριάδης κτλ που είναι πρόεδροι του σωματείου εργαζομένων του Ναυπλίου, τι θέση πήραν για την εφαρμογή της κάρτας εργασίας; Η συμφωνία με τον Βασιλόπουλο να τους εξαιρέσει γιατί κρατάνε το μαγαζί ( κάνοντας εφημερία από το σπίτι) δεν τους θίγει σαν εκπρόσωπους των εργαζομένων;;;;; Σωστοί εργατοπατέρες …….. για το δικό τους συμφέρον….
    Μην χάσουν και τα 3ημερα τους…..

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis