home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άρεσε ο «Αγαμέμνων» του ΘΟΕ στο Άργος

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στο Αρχαίο Θέατρο Άργους παίχθηκε η τραγωδία του Αισχύλου «Αγαμέμνων», από το Θεατρικό όμιλο Ερμιονίδας

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Άρεσε ο «Αγαμέμνων» του ΘΟΕ στο Άργος
Αγαμέμνων Αρχαίο Θέατρο Άργους (1)

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στο Αρχαίο Θέατρο Άργους παίχθηκε η τραγωδία του Αισχύλου «Αγαμέμνων», από το Θεατρικό όμιλο Ερμιονίδας σε  σκηνοθεσία Αιμιλίας Βάλβη, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ερμιονίδας -Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης, Πολιτισμού & Παιδείας, την ΚΕΔΑΜ και την Π.Ε. Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

Την παράσταση παρακολούθησε μεταξύ άλλων η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Ελισάβετ Δήμα Πετροπούλου.

Ο Πρόεδρος του Θ.Ο.Ε. Δημήτρης Ι. Σίδερης αναφέρει σχετικά: «Ο “Αγαμέμνων” είναι η φετινή παραγωγή του Θ.Ο.Ε. στην αρχαία τραγωδία και συνιστά τη 10η, συστηματική και σε ετήσια βάση, απόπειρα ενασχόλησης του ΘΟΕ με το αρχαίο δράμα. Η δυνατότητα παρουσίας του Θ.Ο.Ε. στο εμβληματικό Αρχαίο Θέατρο του Άργους με ένα από τα κορυφαία έργα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας, μας γεμίζει δέος και χαρά και αποτελεί για εμάς μοναδική ευκαιρία να εκτείνουμε την ακτίνα δραστηριότητάς μας για ακόμα μια φορά στην Αργοναυπλία, αλλά και σε όλο το νομό Αργολίδας, με στόχο την ευρύτερη προσέγγιση του Αργολικού κοινού και την έκθεση του δημιουργικού μας έργου σε αυτό. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι στάθηκαν στο πλάι μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την ΚΕΔΑΜ, για την υποστήριξη και την έμπρακτη αναγνώριση του έργου μας…».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis