Ερμιονίδα: Έκτακτη σύσκεψη για την κακοκαιρία Daniel

Καλούνται όλοι οι πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί, να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις κατά τις ημέρες και ώρες που εκδηλώνονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Με έμφαση στην προστασία και την πρόληψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, στο Δημαρχείο Ερμιονίδας Έκτακτη Σύσκεψη των άμεσα εμπλεκομένων φορέων για την επερχόμενη σφοδρή κακοκαιρία με την κωδική ονομασία «Daniel» που αναμένεται να πλήξει και την περιοχή της Ερμιονίδας.

Στη Σύσκεψη παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ι. Γεωργόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Πολιτικής Προστασίας, κ. Γ. Πιτσάς, Ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ερμιονίδας, κ. Β. Πασιαλής, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, κ. Π. Βλαχοκυριάκος και ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρανιδίου, κ. Ι. Σαράντος.

Ειδικότερα, στη Σύσκεψη συζητήθηκαν τα μέτρα πρόληψης και καταστολής των συνεπειών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως είναι η ραγδαία βροχόπτωση, καθώς και ο σχεδιασμός για την πλήρη ετοιμότητα αντιμετώπισής τους.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις μετακινήσεις των πολιτών.

Καλούνται όλοι οι πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί, να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις κατά τις ημέρες και ώρες που εκδηλώνονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Σε περίπτωση ανάγκης καλείτε το 112.

Άλλα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης:

  • Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας: 2754021210
  • Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ερμιονίδας: 2754022199

Σχόλια

ktimatologio 300x250

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
newsletter banner anagnostis