home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Λυγουριό: Έβριζε τον Χρόνη με ντουντούκα τα μεσάνυχτα κάτω από το σπίτι του

Με μήνυση απαντά ο δήμαρχος Επιδαύρου
Αστυνομικό τμήμα Λυγουριού

Οξύνονται οι δημοτικές εκλογές στο δήμο Επιδαύρου. Όπως καταγγέλλει ο δήμαρχος Τάσος Χρόνης χθες τα μεσάνυχτα, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αντίπαλου συνδυασμού εμφανίστηκε τα μεσάνυχτα κάτω από το σπίτι της συζύγου του στο Λυγουριό με μία ντουντούκα και άρχισε να τον βρίζει. Ο κος Χρόνης μετά από αυτό το περιστατικό απαντά με μήνυση.

Περιγράφοντας το περιστατικό ο δήμαρχος Επιδαύρου λέει ότι τα ξημερώματα στις 3.30 κάποιος υποψήφιος υπερέβη τα εσκεμμένα. Καταγγέλει ο κος Χρόνης: «Βρίζοντας με προσωπικά αρχικά,  και την οικογένειά μου μετά, με μεγάφωνο έξω από το πατρικό σπίτι της συζύγου μου στο Λυγουριό με λέξεις και φράσεις που δήλωσα στην αστυνομία τάραξε τόσο εμένα όσο και την οικογένειά μας, το παιδί μας και το 40 ημερών βρέφος μας».

Ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να κάνει τις πολιτικές του επιλογές. Ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να στηρίξει τον καταλληλότερο που πιστεύει για δήμαρχο. Αυτά όμως που γίνονται, δεν έχουν προηγούμενο.

Προσκαλώ και προκαλώ τους υγιώς σκεπτόμενους να διαφυλάξουν την εκλογική διαδικασία, δημόσια και ιδιωτικά, και να δώσουμε ο κάθε ένας τον καλύτερο εαυτό μας ώστε οι δημότες μας να επιλέξουν με νηφαλιότητα την επόμενη δημοτική αρχή. Οι ηθικές μας αξίες και η αξιοπρέπεια είναι η παρακαταθήκη μας για το μέλλον και τα παιδιά μας. Μήνυση στη ζωή μου για προσωπικό λόγο δεν θυμάμαι να έχω κάνει πάλι.  Συνεχίζουμε ταπεινά αλλά δυνατά»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis