home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για την αγορά του ακινήτου της ΡΕΑ

Σύσκεψη συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, στην οποία εξετάστηκε το στάδιο στο οποίο βρίσκονται διάφορα έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου
Παλιό εργοστάσιο ΡΕΑ Ναύπλιο

Σύσκεψη στην οποία εξετάστηκε το στάδιο στο οποίο βρίσκονται διάφορα έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, χθες Πέμπτη 31 Αυγούστου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Μεταξύ άλλων, γνωστοποιήθηκε ότι ολοκληρώνονται οι σχετικές διαδικασίες για την αγορά του ακινήτου της βιομηχανίας ΡΕΑ, μεταξύ Ναυπλίου και Άργους, χώρος στον οποίο θα στεγαστεί το διοικητήριο της Π.Ε. Αργολίδας.

Εξ άλλου, αναφορικά με το Αθλητικό Κέντρο Γορτυνίας, που η Περιφέρεια έχει προγραμματίσει την κατασκευή του στην περιοχή της Νυμφασίας, στη Βυτίνα, έγινε γνωστό ότι άμεσα βαίνουν προς δημοπράτηση οι εργασίες περίφραξης και διαμόρφωσης του χώρου που έχει εξασφαλίσει η Περιφέρεια.

Ακόμα, επισημάνθηκε ότι σύντομα ξεκινούν τα έργα στο λιμάνι του Λεωνιδίου, αλλά και στον δρόμο Αστρους – Λεωνιδίου, ενώ επαναβεβαιώθηκε ότι από την Περιφέρεια Πελοποννήσου θα διατεθεί πίστωση 350.000 ευρώ για την ολοκλήρωση της παρέμβασης στο λιμάνι της Κυπαρισσίας.

Τέλος, διαπιστώθηκε ότι το έργο του αλιευτικού καταφυγίου στη Μαραθούπολη εξελίσσεται ομαλά και η ολοκλήρωσή του θα γίνει φέτος, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis