home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

«Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»: Με ποιους κατεβαίνει ο Γιάννης Μιχαλόπουλος στην Αργολίδα

Η περιφερειακή παράταξη με επικεφαλής και υποψήφιο περιφερειάρχη τον αρχιτέκτονα μηχανικό από το Ναύπλιο, κατέθεσε το ψηφοδέλτιο για τις επερχόμενες εκλογές
Γιάννης Μιχαλόπουλος Αργολίδα

Η περιφερειακή παράταξη «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου», με επικεφαλής και υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου τον αρχιτέκτονα μηχανικό από το Ναύπλιο, Γιάννη Μιχαλόπουλο, κατέθεσε το ψηφοδέλτιό της για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας οι υποψήφιοι είναι οι εξής:

  1. Γεωργιοπούλου Ιουλία (Ηλιάνα) του Δημητρίου
  2. Δαγρές Ξενοφών (Φώντας) του Δημητρίου
  3. Δασακλή Παναγιώτα του Σωκράτη
  4. Ευαγγελινού Αικατερίνη του Μιχαήλ
  5. Καψούρος Γεώργιος του Λεωνίδα
  6. Λάμπρου Δημήτριος του Αναστασίου
  7. Παπάζογλου Ελευθερία του Ιωάννη
  8. Ροΐδης Μιχαήλ του Στυλιανού

Στήριξη Πετράκου σε Μιχαλόπουλο

Σε ανακοίνωση ο περιφερειακός σύμβουλος και μέχρι πρότινος επικεφαλής της παράταξης, Θανάσης Πετράκος, αναφέρει:

«Η “Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου” είναι παρούσα στη μάχη των Περιφερειακών εκλογών στη Πελοπόννησο. Νέος Επικεφαλής μας ο Γιάννης Μιχαλόπουλος, αγωνιστής από τα “σπλάχνα” της παράταξης.

Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος είναι Αρχιτέκτονας Μηχανικός. Ζει και εργάζεται στο Ναύπλιο. Είναι 38 ετών (γιατί εμείς την ανανέωση δεν την εξαγγέλλουμε απλά, την εννοούμε). Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος είναι αγωνιστής της Αριστεράς και των κινημάτων, μέλος της Γραμματείας της παράταξης και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την “Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου” στις Περιφερειακές εκλογές του 2019.

Εμείς τα “ιστορικά” στελέχη της παράταξης και μέλη της Γραμματείας της, οι νυν και πρώην Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θανάσης Πετράκος, Δημοσθένης Δρούγκας, Σαράντος Αλεξανδρής, Θοδωρής Βασιλακόπουλος και Σταύρος Χρυσαδάκος είμαστε δίπλα του και τον στηρίζουμε και οι Θανάσης Πετράκος, Σαράντος Αλεξανδρής και Σταύρος Χρυσαδάκος θα είμαστε και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Ως επικεφαλής της παράταξης από το 2010 θεωρώ υποχρέωση μου να στηρίξω και με τη παρουσία μου ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας το νέο επικεφαλής της παράταξης μας στην πρώτη του αυτή εκλογική μάχη διότι όπως είχα πει στη  προηγούμενη δήλωση μου “Αφού έχω τιμηθεί και με εμπιστεύονται οι συναγωνιστές μου ως ”καπετάνιο” 30 χρόνια, έχω ιερή υποχρέωση να δουλέψω και να στηρίξω την παράταξη και τον νέο της “καπετάνιο” και ως μέλος του ”πληρώματος” για να ανταποδώσω την τιμή που μου έχει γίνει 30 χρόνια..

Είμαστε βέβαιοι και είμαι βέβαιος ότι ο νέος μας επικεφαλής, ο οποίος εξελέγη με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες από τα μέλη της “Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου” θα συνεχίσει με μεγαλύτερο δυναμισμό το “πλούσιο” Αγωνιστικό παρόν και παρελθόν της παράταξης μας».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis