home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αρχαία Κόρινθος: Ένα θέατρο θέας άξιο

Ο Σκηνοθέτης με πειθώ παρουσιάζει την μαγεία της φύσης και της νιότης ζώντας και συμμετέχοντας ο ίδιος στο μαγευτικό όνειρο της βραδιάς

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Αρχαία Κόρινθος: Ένα θέατρο θέας άξιο
Ένα θέατρο θέας άξιο Αρχαία Κόρινθος (6)

Παρουσιάστηκε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στις 19 και 20 Αυγούστου, στο χώρο του Ναού του Απόλλωνος στην Αρχαία Κόρινθο, ξεπερνώντας τις σκηνικές δυσκολίες, η χαριτωμένη ποιητική έκφραση του έργου «Όνειρο Θερινής Νυκτός» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που έχει θέμα τον έρωτα, την πρώτη και συνεχή δύναμη της ζωής των ανθρώπων.

Ο Σκηνοθέτης με πειθώ παρουσιάζει την μαγεία της φύσης και της νιότης ζώντας και συμμετέχοντας ο ίδιος στο μαγευτικό όνειρο της βραδιάς. Σε μία πολύχρωμη και ζωηρή πλοκή αποτυπώνονται με μαστοριά οι χαρακτήρες των προσώπων, οι ιδιότητές τους, γεμάτα με χαρούμενη διάθεση.

Σημαντικό προσόν του Σκηνοθέτη είναι ότι ο ίδιος είναι και πολύ καλός ηθοποιός, και γνωρίζει τη θεατρική τέχνη, τη σκηνή και το κοινό. Έτσι ξεπερνάει πολλές δυσκολίες ιδιαίτερα αυτές του χώρου και κάνει θέατρο κατά τρόπο αριστουργηματικό μέσα στο θέατρο.

Τυχεροί είμαστε οι θεατές του έργου αυτού όπου ζήσαμε ένα γοητευτικό όνειρο, αντάξιο του τίτλου, Μία συμφωνία τέχνης, προσώπων, λυρισμού και χιούμορ, δοσμένο από τον ολοκληρωμένο Σκηνοθέτη κ. Άρη Σταύρου και πολύ καλούς ηθοποιούς σε μία ζηλευτή ομάδα του Βελλερεφόντη, με εντυπωσιακή χορογραφία της κ. Έλενας Γκουριώτη, και πολλούς αφανείς εργάτες, σε μία ‘πολύχρωμη’ και ‘παραμυθένια’ Διδασκαλία.

Δρ. Απόστολος Ε. Παπαφωτίου
Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
Οικονομολόγος Ε.Κ.Π.Α.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis