home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Η Βασιλική Μαυροθαλασσίτη υποψήφια με τον Μάκαρη

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ναυπλιέων δηλώνει ότι θα είναι με την παράταξη Νέα Εποχή του Κωνσταντίνου Μάκαρη η καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας Βασιλική Μαυροθαλασσίτη.

Η κα Μαυροθαλασσίτη, συζ. Κων/νου Τζιαμπάση, δηλώνει για την συμμετοχή της στη δημοτική παράταξη: «Θεωρώ μεγάλη τιμή και πρόκληση να κατέβω υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Ναυπλιέων στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Κωνσταντίνου Μάκαρη και να συστρατευτώ μαζί του για την υλοποίηση του οράματος της Νέας Εποχής. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ναύπλιο από πατέρα με καταγωγή από την Αρκαδία και μητέρα Ναυπλιώτισσα.  Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Αγγλία και επέστρεψα στον τόπο που αγαπώ το ιστορικό Ναύπλιο. Είμαι καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας, παντρεμένη με τον αρχαιολόγο Κωνσταντίνο Τζιαμπάση και μητέρα της μικρής Μαρίας. Χρόνια ασχολούμαι με τα παιδιά και τους νέους.

Προσωπικά υπόσχομαι να εργαστώ για την βελτίωση των συνθηκών στα σχολεία του δήμου μας, ακόμα και τα πιο απομακρυσμένα. Το πρόγραμμα της Νέας Εποχής αποδεικνύει το ενδιαφέρον όλων μας για τα παιδιά και τους νέους. Δεσμεύομαι για την προώθηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων ανταλλαγής στα σχολεία και ευρωπαϊκών προγραμμάτων για νέους με ταξίδια στην Ευρώπη και πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα προβάλλουν τον τόπο μας. Θα δουλέψουμε πολύ και σκληρά, θα παλέψουμε όλοι μαζί ώστε τα όνειρα να γίνουν επιτέλους πραγματικότητα για τον Δήμο μας.

Για να περάσει το Ναύπλιο μας μπροστά σε μια Νέα Εποχή ανάκαμψης, δημιουργίας και προόδου, πρέπει όλοι μαζί συλλογικά να επενδύσουμε στο όνειρο και στον άνθρωπο Κωνσταντίνο Μάκαρη και να ανοίξουμε πόρτες ελπίδας για όλους τους συμπολίτες μας. Έτσι ώστε να μπορέσουμε να ατενίσουμε ξανά το μέλλον, με ήθος, αισιοδοξία, δημιουργικότητα και υπερηφάνεια και να δώσουμε προοπτική στα παιδιά μας. Το Ναύπλιο πρέπει να προχωρήσει μπροστά με γοργό άλμα γιατί είναι επιτακτική ανάγκη των καιρών! «Στη Νέα Εποχή το άλμα πιο γρήγορα από την φθορά…»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis