home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Καλαμάτα: Οι ευχές του δημάρχου για «Καλό Πάσχα» άφησαν άφωνους τους ψηφοφόρους του

Τι συνέβη με το κινητό τηλέφωνο του Θανάση Βασιλόπουλου – Η εξήγηση του δημάρχου για τα άσχετα SMS.
Θανάσης Βασιλόπουλος

Ευχές για «Καλό Πάσχα» έφθασαν με SMS σε ψηφοφόρους του Θανάση Βασιλόπουλου αντί για την πρόσκληση στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Καλαμάτα, αφήνοντάς τους άφωνους με το περιεχόμενο του μηνύματος που έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας ζήτησε συγγνώμη από τους πολίτες στους οποίους έφθασαν τα άσχετα SMS, με χθεσινή ανάρτησή του στα social media:

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Καλαμάτας: «O δαίμων των sms, χτύπησε το σύστημά μας και σε πολλούς φίλους αντί για πρόσκληση για τη σημερινή μας εκδήλωση, των εγκαινίων του εκλογικού μας κέντρου και της παρουσίασης προγράμματος και υποψηφίων, έστειλε ευχές για… καλό Πάσχα. Ζητάμε συγνώμη. Σας περιμένουμε απόψε στις 8 στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στην πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού».

Χάκαραν το κινητό του δημάρχου;

Ωστόσο φαίνεται πως τα άσχετα SMS από το κινητό τηλέφωνο του δημάρχου δεν σταμάτησαν, με τον Θανάση Βασιλόπουλο να κάνει λόγο για κακόβουλο λογισμικό που άγνωστοι έχουν εγκαταστήσει στη συσκευή του:

«Η αποστολή μηνυμάτων sms από το κινητό μου τηλέφωνο, δυστυχώς, συνεχίζεται και σήμερα. Με παρέμβαση του παρόχου της κινητής τηλεφωνίας έχει υπάρξει προσωρινή φραγή εξερχόμενων μηνυμάτων. Στον έλεγχο που έγινε από εξειδικευμένους τεχνικούς εντοπίστηκε άγνωστο πιθανόν κακόβουλο λογισμικό εγκατεστημένο στη συσκευή. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis