home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αρχαία Επίδαυρος: Τι συνέβη στο λιμάνι το βράδυ της Πέμπτης – Η επιχείρηση για τη διακομιδή ασθενούς

Η 68χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας, για παροχή ιατρικής περίθαλψης
Ασθενοφόρο Αρχαία Επίδαυρος

Επιχείρηση για τη διακομιδή επιβάτιδας σκάφους στο νοσοκομείο πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Πέμπτης στην Αρχαία Επίδαυρο με τη συνδρομή λιμενικού και ΕΚΑΒ. Στο ιστιοφόρο υπήρχε μία γυναίκα που αισθάνθηκε δύσπνοια, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι Αρχές.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα: «Ενημερώθηκαν, απογευματινές ώρες της Πέμπτης, οι Λιμενικές Αρχές Κορίνθου και Παλαιάς Επιδαύρου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος ότι μια 68χρονη αλλοδαπή επιβάτιδα ιστιοφόρου σκάφους, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο έξω από τον λιμένα στον κόλπο Αρχαίας Επιδαύρου, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Για το σημείο αναχώρησε Ε/Π-Α/Κ σκάφος, με επιβαίνοντα στέλεχος του Γ’ Λιμενικού Τμήματος Παλαιάς Επιδαύρου του Λιμεναρχείου Κορίνθου, το οποίο εντόπισε και συνόδευσε το ιστιοφόρο στον λιμένα Αρχαίας Επιδαύρου, όπου κατέπλευσε με ασφάλεια.

Η ανωτέρω 68χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας, για παροχή ιατρικής περίθαλψης».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis