home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σε χωριά της Λακωνίας ο Δημήτρης Πτωχός

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου είχε συναντήσεις με πολίτες και εκπροσώπους τοπικών φορέων, με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Σε χωριά της Λακωνίας ο Δημήτρης Πτωχός
Πτωχός Λακωνία (9)

Στην περιφερειακή ενότητα Λακωνίας περιόδευσε, την Πέμπτη 24 Αύγουστου, ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός.

Μαζί με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του, ο Δημήτρης Πτωχός επισκέφτηκε κατά σειρά το Αφυσσού, τη Σκούρα, τον Κεφαλά, τη Γκοριτσά, τους Αγίους Αναργύρους, το Γεράκι και τον Βρονταμά.

Σε κάθε σταθμό της περιοδείας του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου είχε συναντήσεις με πολίτες και εκπροσώπους τοπικών φορέων, με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων της περιοχής και την παρουσίαση των προτάσεων της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός δήλωσε:

«Βρισκόμαστε πάλι στη Λακωνία, αυτή τη στιγμή είμαστε στο πανέμορφο Γεράκι. Συναντήσαμε πολλούς παραγωγούς, εκπροσώπους του πρωτογενή τομέα. Συζητήσαμε, ακούσαμε και συνθέσαμε απόψεις μαζί τους. Όπως γνωρίζετε ο πρωτογενής τομέας για μας αποτελεί βασική προτεραιότητα στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε γίνει η Πελοπόννησος μία περιφέρεια πρότυπο σε όλους τους τομείς. Και σε αυτή την πορεία, όπως έχουμε ξαναπεί, σας θέλουμε όλες και όλους δίπλα μας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis