home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Η Σοφία Παπαθανασοπούλου μαζί με τον Κωνσταντίνο Μάκαρη

Η Σοφία Παπαθανασοπούλου θα είναι υποψήφια με την παράταξη «Νέα Εποχή»
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

Η Σοφία Παπαθανασοπούλου θα είναι υποψήφια με την παράταξη «Νέα Εποχή» του Κωνσταντίνου Μάκαρη, όπως έκανε γνωστό η ίδια, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

«Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με γνωρίζετε από την επαγγελματική μου δραστηριότητα αρκετές δεκαετίες στο χώρο των ενδυμάτων μόδας μέχρι πρόσφατα που συνταξιοδοτήθηκα.

Ανέκαθεν ήμουν ενεργός πολίτης και συμμετείχα σε πολλές κοινωνικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Τώρα όμως έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο να δραστηριοποιηθώ πιο ενεργά στο δημόσιο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ως αυτοδημιούργητη επαγγελματίας εκτιμώ ιδιαίτερα αυτούς που έχουν δημιουργήσει την δική τους διαδρομή και έχουν επιτύχει επαγγελματικά αλλά και έχουν επιδείξει αξιόλογο έργο στον κοινωνικό χώρο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού του ενεργού πολίτη είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κων/νος Μάκαρης, που μου έκανε τιμητική πρόσκληση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο του.

Το αποδέχτηκα με ενθουσιασμό γιατί μία νέα δημοτική Αρχή πιστεύω ότι θα δώσει νέα πνοή, νέο όραμα, νέα αισθητική και ηθική στην Ιστορική μας πόλη και στο Δήμο γενικότερα.

Θα είμαι λοιπόν υποψήφια με τον συνδυασμό του στις Αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται».

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis