home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μεσσηνία: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από -80- γραμμάρια κάνναβης και μικροποσότητα κοκαΐνης
Ναρκωτικά μεσσηνία

Ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε περιοχές της Μεσσηνίας συνελήφθησαν, προχθές (21.8.2023) σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Καλαμάτας και Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 38 και 44 ετών, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα:

•             Σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -9- ανισοβαρείς ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -13,8- γραμμαρίων, έτοιμες προς άμεση διακίνηση κι οποίες κατασχέθηκαν. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -15- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και κινητό τηλέφωνο, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. 

Ναρκωτικά Μάνη

•             Σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε τσιγαριλίκι κάνναβης. Σε έρευνα που ακολούθησε σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο που διέμενε, το οποίο χρησιμοποιούσε και ως χώρο απόκρυψης ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -71,3- γραμμαρίων και ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους -8- γραμμαρίων. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis