home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στη Γορτυνία ο Δημήτρης Πτωχός

Όπως τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο φυσικός πλούτος, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η υψηλή τεχνογνωσία μπορούν να αναδειχθούν σε μοχλούς τουριστικής ανάπτυξης των ορεινών περιοχών της Αρκαδίας

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Στη Γορτυνία ο Δημήτρης Πτωχός
Πτωχός Γορτυνία (5)

Στην Αρκαδία και συγκεκριμένα χωριά του δήμου Γορτυνίας επισκέφτηκε σήμερα, Τρίτη 22 Αύγουστου, ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός.

Ξεκινώντας από την Δημητσάνα και συνεχίζοντας στα Τρόπαια και έπειτα στα χωριά του πρώην δήμου Ηραίας, Παλούμπα, Ράφτη, Λουτρά Ηραίας, Μπερτσιά, Βούτσι, Κοντοβάζαινα καθώς και στα Λαγκάδια, ο Δημήτρης Πτωχός συνομίλησε με τους κατοίκους και με τους επιχειρηματίες της περιοχής.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης συνοδευόμενους από τους ανθρώπους οι οποίοι θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της παράταξής του μίλησε για τις προοπτικές της ορεινής Αρκαδίας, καθώς και για τις πολιτικές ανάπτυξης της περιοχής. Όπως τόνισε ο Δημήτρης Πτωχός, ο φυσικός πλούτος, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η υψηλή τεχνογνωσία μπορούν να αναδειχθούν σε μοχλούς τουριστικής ανάπτυξης των ορεινών περιοχών της Αρκαδίας.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis