home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Τουρίστας δέχθηκε μια κατσαρόλα στο κεφάλι όπως περπατούσε στην παλιά πόλη

Λαχτάρα για ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη – Το μαγειρικό σκεύος έπεσε από τον 2ο όροφο κτηρίου και τραυμάτισε τον διερχόμενο άνδρα αφήνοντάς τον αιμόφυρτο
Ασθενοφόρο παλιά πόλη Ναυπλίου

Σε εφιάλτη πήγαν να μετατραπούν οι διακοπές ενός ζευγαριού από τη Θεσσαλονίκη στο Ναύπλιο, όταν το πρωί της Δευτέρας 21 Αυγούστου αποχωρούσαν από την πανσιόν που τους φιλοξενούσε στην Παλιά Πόλη.

Καθώς οι δύο τουρίστες είχαν βγει από το κατάλυμα στην οδό Καποδιστρίου και περπατούσαν κοντά στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, μία κατσαρόλα προσγειώθηκε ξαφνικά στο κεφάλι του άνδρα, προκαλώντας αναστάτωση στη γειτονιά.

Το μαγειρικό σκεύος έπεσε από τα χέρια μιας ηλικιωμένης γυναίκας που διαμένει σε νεοκλασική οικία της παλιάς πόλης και η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν στο παράθυρο της κουζίνας, στον δεύτερο όροφο του κτηρίου.

Ο άτυχος τουρίστας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από ανθρώπους της γειτονιάς που έσπευσαν στο σημείο.

Στη συνέχεια ασθενοφόρο παρέλαβε τον τραυματισμένο άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις, καθώς πάντα τα τραύματα στο κεφάλι ελλοχεύουν κινδύνους.

Η αστυνομία έχει καταγράψει το περιστατικό και διεξάγει προανάκριση για να εξακριβώσει τα αίτια που οδήγησαν στην πτώση της κατσαρόλας πάνω στον διερχόμενο.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis