home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κόρινθος: Έξαλλος νεαρός εισέβαλε με μπιτόνι βενζίνης στο νοσοκομείο και απειλούσε ότι θα τους κάψει όλους

Οι πιο ψύχραιμοι γιατροί, νοσηλευτές και ασθενείς, προσπάθησαν να πείσουν τον 25χρονο να αφήσει το μπιτόνι και το καπνογόνο, ωστόσο, ο ίδιος συνέχιζε τις απειλές
Νοσοκομείο Κορίνθου

Πανικός στο νοσοκομείο Κορίνθου όταν νεαρός άνδρας εισέβαλε με μπιτόνι βενζίνης και καπνογόνο, απειλώντας τους γιατρούς ότι θα βάλει μπουρλότο στη νοσηλευτική μονάδα και θα τους κάψει όλους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το korinthostv.gr, ο εν λόγω άντρας που νωρίτερα είχε εξεταστεί από γιατρούς, εισέβαλε στη πτέρυγα των επειγόντων σε έξαλλη κατάσταση. Οι πιο ψύχραιμοι γιατροί, νοσηλευτές και ασθενείς, προσπάθησαν να πείσουν τον 25χρονο να αφήσει το μπιτόνι βενζίνης, ωστόσο, ο ίδιος συνέχιζε τις απειλές.

Στην παρουσία των αστυνομικών, ο δράστης άφησε τα επικίνδυνα υλικά που κρατούσε και τράπηκε σε φυγή. Ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό, με τους αστυνομικούς τελικά να τον ακινητοποιούν και να του περνούν χειροπέδες.

Το μπιτόνι της βενζίνης και το καπνογόνο κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

O Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας Χρυσοβαλάντης Μέλλος μιλώντας στο korinthostv αναφέρθηκε στο εν λόγω περιστατικό, αλλά και στα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίζουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό και χρήζουν επίλυσης:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis