home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFeatured

Σωτήρια επέμβαση για λουόμενη που πνιγόταν στο Τολό

Μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία παραλίγο να πνιγεί - Το περιστατικό το χειρίστηκαν ένας ναυαγοσώστης και η επόπτρια των ναυαγοσωστών

Σωτήρια ήταν η επέμβαση κολυμβητή στην παραλία του Τολού, στην Αργολίδα τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής 20 Αυγούστου, για μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία παραλίγο να πνιγεί καθώς βρισκόταν στη θάλασσα.

Το περιστατικό το χειρίστηκαν ένας ναυαγοσώστης και η επόπτρια των ναυαγοσωστών.

Όταν έβγαλαν τη λουόμενη που πνιγόταν από το νερό, αυτή είχε τις αισθήσεις της. Σωτήρια ήταν η επέμβαση του ναυαγοσώστη ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του anagnostis.org έδωσε τις πρώτες βοήθειες και χορήγησε οξυγόνο.

Παράλληλα κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο έσπευσε στο Τολό και την παρέλαβε για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο για τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε πως της έπεφτε το οξυγόνο, συνεπώς η διακομιδή της στο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητη.

Με δεδομένο ότι και φέτος έχουν σημειωθεί αρκετά περιστατικά πνιγμών ηλικιωμένων σε ακτές της Πελοποννήσου, συνίσταται να προτιμώνται πολυσύχναστες παραλίες, κοντά σε σημεία όπου υπάρχει ναυαγοσώστης που θα μπορεί να επέμβει ανά πάσα στιγμή.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button