home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σωτήρια επέμβαση για λουόμενη που πνιγόταν στο Τολό

Μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία παραλίγο να πνιγεί – Το περιστατικό το χειρίστηκαν ένας ναυαγοσώστης και η επόπτρια των ναυαγοσωστών
Παραλία Τολού

Σωτήρια ήταν η επέμβαση κολυμβητή στην παραλία του Τολού, στην Αργολίδα τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής 20 Αυγούστου, για μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία παραλίγο να πνιγεί καθώς βρισκόταν στη θάλασσα.

Το περιστατικό το χειρίστηκαν ένας ναυαγοσώστης και η επόπτρια των ναυαγοσωστών.

Όταν έβγαλαν τη λουόμενη που πνιγόταν από το νερό, αυτή είχε τις αισθήσεις της. Σωτήρια ήταν η επέμβαση του ναυαγοσώστη ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του anagnostis.org έδωσε τις πρώτες βοήθειες και χορήγησε οξυγόνο.

Παράλληλα κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο έσπευσε στο Τολό και την παρέλαβε για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο για τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε πως της έπεφτε το οξυγόνο, συνεπώς η διακομιδή της στο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητη.

Με δεδομένο ότι και φέτος έχουν σημειωθεί αρκετά περιστατικά πνιγμών ηλικιωμένων σε ακτές της Πελοποννήσου, συνίσταται να προτιμώνται πολυσύχναστες παραλίες, κοντά σε σημεία όπου υπάρχει ναυαγοσώστης που θα μπορεί να επέμβει ανά πάσα στιγμή.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis