home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μακελειό στο Ανυφί: Μαζική εξόντωση σκύλων από φόλες – Κάμερες έχουν καταγράψει τον δράστη

Δύο μέρες οι ντόπιοι μαζεύουν νεκρά σκυλιά από τους δρόμους, όπως καταγγέλλει ο Στέλιος Κυριακού
Ανυφί φόλες (5)

Οργή επικρατεί στο Ανυφί του Δήμου Ναυπλιέων από τη μαζική εξόντωση σκύλων. Άγνωστοι τοποθέτησαν φόλες στο χωριό με αποτέλεσμα δύο μέρες οι ντόπιοι να μαζεύουν νεκρά σκυλιά από τους δρόμους, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο γνωστός φιλόζωος Στέλιος Κυριακού.

Ο απολογισμός μέχρι στιγμής θλιβερός. 12 σκυλιά νεκρά και 5 αγνοούμενα.

Ο Στέλιος Κυριακού μιλά για μακελειό, κάνοντας λόγο για μία ακόμη μαύρη σελίδα για την ιστορία του χωριού, καθώς αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, προκαλώντας τον αποτροπιασμό των κατοίκων.

«Δεν ξέρω αν μπορώ να συγκρατήσω για πολύ τους ανθρώπους που έχασαν τα σκυλιά που τάιζαν για χρόνια τώρα», σημειώνει ο Στ. Κυριακού.

Όπως γίνεται γνωστό, έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία και τη Δευτέρα πρόκειται να κατατεθεί υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων της περιοχής που δείχνουν ξεκάθαρα τον δράστη μεταξύ 6:30 με 7:00 το πρωί να μοιράζει φόλες.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται μαζική εξόντωση αδέσποτων σε αυτό το χωριό αλλά θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να είναι η τελευταία», διαβεβαιώνει ο Στέλιος Κυριακού και συμπληρώνει:

«Εντύπωση μου κάνει το ότι ήρθαν σε λίγα λεπτά από τον δήμο και εξαφάνισαν τα περισσότερα πτώματα. Ελπίζω να μην τα πέταξαν και να έπραξαν τα δέοντα, διαφορετικά τους ενημερώνω από εδώ ότι το έδρανο του κατηγορούμενου στο δικαστήριο χωράει περισσότερους από έναν κατηγορούμενους…».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis