home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μανώλης Μάκαρης: Στην Καλαμάτα η ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος»

Τη Δευτέρα 21 Αυγούστου θα παρουσιαστούν οι προγραμματικές θέσεις της περιφερειακής παράταξης, καθώς και οι πρώτοι υποψήφιοι για την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας
Μανώλης Μάκαρης

Ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης της ιδρυτικής διακήρυξης της αυτοδιοικητικής παράταξης του Μανώλη Μάκαρη «Πρώτα η Πελοπόννησος» και των υποψηφίων της για την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Αυγούστου και ώρα 7:30μμ στο ξενοδοχείο Rex στην Καλαμάτα.

Ο Μανώλης Μάκαρης που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου είναι ιατρός καρδιολόγος, διευθυντής στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους (MSc Νανοϊατρικής και ΜΑ Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης).

Εκλεγμένος στα ΔΣ του Σωματείου Ιατρών ΕΣΥ, του Ιατρικού Συλλόγου και του Νοσοκομείου Μεσσηνίας έχει δώσει μάχες για την προάσπιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

Έχει μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, έχοντας διατελέσει αντιδήμαρχος Παλλήνης και στη συνέχεια ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες» στην Καλαμάτα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis