home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Η Περιφέρεια ήρθε για αυτοψία στα Γκριμάρια μετά τις καταγγελίες

Ήδη συντάσσονται οι σχετικές εκθέσεις – Τι δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας
Γκριμάρια χωματερή Νέα Κίος

«Ήδη συντάσσονται οι σχετικές εκθέσεις μετά την αυτοψία στην περιοχή Γκριμάρια του Δήμου Άργους – Μυκηνών που διενεργήθηκε από υπαλλήλους του Τμήματος Περιβάλλοντος, της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σχετικό αίτημα προς το οποίο είχε υποβάλει το Αστυνομικό Τμήμα Άργους – Μυκηνών».

Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προς τον οποίον κοινοποιήθηκε το πιο πάνω αίτημα των αστυνομικών Αρχών, με αφορμή καταγγελία που δέχθηκαν για την διάθεση σύμμεικτων απορριμμάτων στην πιο πάνω περιοχή.

«Γίνονται έλεγχοι στους ανενεργούς ΧΑΔΑ, είναι ενήμερες στο σύνολό τους οι Αστυνομικές Διευθύνσεις στις Π.Ε. καθώς και η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση για την διακοπή διάθεσης απορριμμάτων στους εν λόγω χώρους μετά την έναρξη λειτουργίας της κεντρικής διαχείρισης απορριμμάτων» σημείωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, για να καταλήξει τονίζοντας: «Είναι απαράδεκτο να συνεχίζεται η χρήση ανενεργών ΧΑΔΑ από οργανωμένους φορείς, όπως ορισμένοι δήμοι».

Για το θέμα έχει απαντήσει σχετικά ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, με τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο Χρήστο Πετσέλη να ξεκαθαρίζει πως τα απορρίμματα τα εναπόθεσαν για λίγες ώρες σε πρώην ανενεργή χωματερή έως και την επόμενη μέρα που η ΤΕΡΝΑ θα δεχόταν πάλι απορρίμματα, καθώς επρόκειτο για αργία, κατά τις οποίες η διαχειρίστρια εταιρεία υπολειτουργεί.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis