home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γιάννης Μαργέτας: «Καμία εμπλοκή στα θέματα δικαιοσύνης»

Για προσωπική διαφορά μεταξύ του δημάρχου και του συζύγου της υποψηφίας του συνδυασμού του κάνει λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Ερμιονίδας.
Γιάννης Μαργέτας

Τη δική του απάντηση δίνει ο Γιάννης Μαργέτας στα όσα του αποδίδει η παράταξη του Γιάννη Γεωργόπουλου αναφορικά με το πρωτοφανές περιστατικό στη Θερμησία, με την επίθεση στη σύζυγο του δημάρχου.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Μαργέτας:

«Κατάπτυστη και καταγέλαστη είναι η προσπάθεια της παράταξης του κ. Γεωργόπουλου να μετατρέψει την προσωπική διαφορά που είχαν μεταξύ τους, πολύ πριν την ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς μου και τη συγκρότηση της παράταξης και να δώσουν πολιτικό χρώμα για να μας θίξουν.

Η προσπάθεια αυτή έχει αποτύχει παταγωδώς δηλώνει τον πανικό ενόψει των επικείμενων εκλογών και τους γελοιοποιεί.

Ουδεμία σχέση έχω εγώ ή η παράταξή με την προσωπική διαφορά που προϋπήρχε μεταξύ τους (σοβαρές καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον).

Όσον αφορά την υποψήφια σύμβουλό μας, όσο και τους υπόλοιπους συμβούλους που εντάχθηκαν στην παράταξή μας, εντάχθηκαν όλοι με ατομικά αξιοκρατικά κριτήρια και την ισχυρή θέλησή τους να προσφέρουν στον τόπο μας.

Επιμένουν με την ανακοίνωσή τους να αναφέρονται σε θέματα που αποτελούν στοιχεία δικογραφίας, όπως οι ίδιοι αναφέρουν, εμπλεκόμενοι σε θέματα που αφορούν τη δικαιοσύνη.

Η παράταξή μας πιστεύει στη διάκριση των εξουσιών ή λειτουργιών του κράτους. Καμία εμπλοκή στα θέματα δικαιοσύνης.

Τέλος, είναι εμφανής η προσπάθεια του Δημάρχου να «βυθίσει» την προεκλογική περίοδο σε δικαστικές διαμάχες, κάτι που του είναι προσφιλές, αποπροσανατολίζοντας τους πολίτες από τον έλλειψη έργου κατά την διάρκεια της θητείας του.

Δεν θα τον ακολουθήσουμε ούτε εμείς ούτε η κοινωνία».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis