home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Φωτιά στο Λουτράκι: 2,8 εκατ. ευρώ απαιτούνται για την αποκατάσταση των βλαβών

Βγήκε η έκθεση καταγραφής των ζημιών – Σύσκεψη την Πέμπτη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα
Ζημιές Λουτράκι φωτιά

Μια σειρά από έργα προτείνονται να γίνουν στην ευρύτερη περιοχή που ξέσπασε και προκάλεσε σοβαρές ζημιές, η μεγάλη φωτιά του Λουτρακίου που είχε εκδηλωθεί στις 17 Ιουλίου και έκαιγε για τρεις ημέρες.

Αυτά προκύπτουν από τη σχετική έκθεση καταγραφής και διαπίστωσης ζημιών της αρμόδιας επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου που διενήργησε αυτοψίες στην περιοχή.

Το συνολικό ύψος του προϋπολογισμού για την αποκατάσταση των βλαβών, όπως περιγράφονται στην έκθεση της Επιτροπής, ανέρχεται στα 2,8 εκατ. ευρώ, κατά προσέγγιση.

Η Επιτροπή, προτείνει να γίνουν διάφορες παρεμβάσεις και εργασίες, ενώ δηλώνει, ότι θα πρέπει να ενισχυθεί με προσωπικό η αρμόδια υπηρεσία της Π.Ε. Κορινθίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ.

Σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη

Οι ζημιές σε βασικές υποδομές και δημόσια κτήρια που επλήγησαν στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου από τις πυρκαγιές του φετινού Ιουλίου στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων αποτελεί το αντικείμενο σύσκεψης που συγκαλεί ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, το μεσημέρι αύριο Πέμπτη 17 Αυγούστου.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης θα εξεταστούν οι ανάγκες που υπάρχουν σε κάθε επίπεδο, προκειμένου σε επικοινωνία με τα αρμόδια υπουργεία να δρομολογηθούν λύσεις σε διάφορα ζητήματα,.

Στην ίδια σύσκεψη θα εξεταστεί επίσης, μεταξύ άλλων, και το θέμα των ζωοτροφών για τους κτηνοτρόφους στην πιο πάνω περιοχή.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis