home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γιώργος Καράβας και Ραφαέλα Ψαρρού σε οικογενειακές διακοπές στο Ναύπλιο (Pics)

Τόσο το γνωστό μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM, όσο και η όμορφη σύζυγός του μοιράστηκαν διάφορα στιγμιότυπα μέσα από το Instagram
Γιώργος Καράβας – Ραφαέλα Ψαρρού

Στο Ναύπλιο βρίσκονται, τις τελευταίες ημέρες, ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού με τα δύο τους παιδιά. Το αγαπημένο ζευγάρι, κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και απολαμβάνει ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές.

Τόσο το γνωστό μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM, όσο και η όμορφη σύζυγός του μοιράστηκαν την Κυριακή (13/8), μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram, διάφορα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στην Αργολική πρωτεύουσα και τα πέριξ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καράβας δημοσίευσε φωτογραφίες από τις βόλτες της οικογένειας σε όμορφες γωνιές του Ναυπλίου. Ενθουσιασμένος στην ανάρτησή του, σημείωσε: «Αγαπημένο Ναύπλιο, για άλλη μια φορά».

Η Ραφαέλα Ψαρρού μοιράστηκε στιγμιότυπα από τα παιχνίδια του συζύγου της μαζί με τα παιδιά τους σε πισίνα, αλλά και μια φωτογραφία της με μαγιό εντυπωσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis