home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

«Φαίδρα» με τη Μελίνα στη μικρή Επίδαυρο

Αφιέρωμα στην Μελίνα Μερκούρη με προβολή της κλασικής ταινίας του Ζιλ Ντασέν στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο «Φαίδρα» με τη Μελίνα στη μικρή Επίδαυρο
Φαίδρα Μερκούρη

Το Μικρό Θέατρο Επιδαύρου φιλοξενεί το Σάββατο, 19 Αυγούστου (21:30), ένα αφιέρωμα στη Μελίνα Μερκούρη, μέσω της προβολής της ταινίας του 1962 «Φαίδρα», στην οποία η αείμνηστη ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Άντονι Πέρκινς.

Πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές και αγαπημένες ταινίες του Ζιλ Ντασέν.

Το σενάριο υπογράφει ο ίδιος ο Ντασέν μαζί με τη Μαργαρίτα Λυμπεράκη, ενώ η μουσική είναι του Μίκη Θεοδωράκη. Η ενδυματολόγος Ντένη Βαχλιώτη ήταν υποψήφια για Όσκαρ Κοστουμιών και η Μελίνα Μερκούρη για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας.

Η προβολή της ταινίας εγκαινιάζει τη σύμπραξη μεταξύ της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου συνομιλώντας ταυτόχρονα με το πρόγραμμα στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.

Μάλιστα όποιος επιθυμεί μπορεί να φτάσει στη μικρή Επίδαυρο με το πούλμαν του φεστιβάλ

Οι θεατές που διαθέτουν εισιτήρια για τις παραστάσεις της Επιδαύρου μπορούν να αγοράζουν με τον ίδιο τρόπο το εισιτήριο μετακίνησής τους στην τιμή των 14 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Η κράτηση γίνεται με τη χρήση του barcode του εισιτηρίου της εκάστοτε παράστασης στην ίδια σελίδα αγοράς του εισιτηρίου.

Η διάθεση των εισιτηρίων σταματάει 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση.

Υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας εισιτηρίου στο λεωφορείο, μόνο με πιστωτική κάρτα και με την επίδειξη προηγουμένως του εισιτηρίου της παράστασης.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis