home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Αδειάζουν τις τσέπες οι τσιμπημένες τιμές στα καύσιμα

Πού κυμάνθηκαν οι τιμές των καυσίμων στην Π.Ε. Αργολίδας τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με το δελτίο πιστοποίησης τιμών υγρών καυσίμων
Βενζίνη τιμές καύσιμα

Τσιμπημένη είναι η τιμή της βενζίνης και του πετρελαίου με την ανώτατη τιμή της αμόλυβδης στην Αργολίδα τις τελευταίες ημέρες να κυμαίνεται μεταξύ 1.945 με 2.147 ευρώ το λίτρο, τη στιγμή που οι οδηγοί χρειάζονται ολοένα και μεγαλύτερες ποσότητες για το ρεζερβουάρ τους για μετακινήσεις και τις εξορμήσεις του καλοκαιριού.

Με την τιμή των καυσίμων στα ύψη και τις όποιες αυξομειώσεις να μην αλλάζουν δραματικά την κατάσταση, οι οδηγοί στην Αργολίδα διστάζουν να γεμίσουν το ρεζερβουάρ των οχημάτων τους αφού αδειάζουν γρήγορα οι τσέπες και το πορτοφόλι τους δεν μπορεί να σηκώσει άλλα έξοδα.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που ψάχνουν από πρατήριο σε πρατήριο να βρουν τη χαμηλότερη τιμή.

Σύμφωνα με το δελτίο πιστοποίησης τιμών υγρών καυσίμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το χρονικό διάστημα από 8-8-2023 έως 10-8-2023 στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας οι τιμές διαμορφώθηκαν ως εξής:

Τιμή βενζίνης Αργολίδα

Σχόλια

3 απαντήσεις

  1. ΝΕΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΝΟΜΙΖΩ ΥΠΕΡΒΑΛΕΤΕ !!!!!! ΤΣΙΜΠΙΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΤΟ ΛΕΤΕ 3 ΕΥΡΩ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ???????????? Ο ΛΑΟΣ 41 ΤΑ ΚΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΥΤΗ ΕΙΘΕΛΕ Ο ΛΑΟς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ 15 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ ΚΑΙ 40 % ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΘΕΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ…………….41 ΤΑ ΚΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΚΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Μαλλον για ΝΕΟΒΛΑΚΑ σε κοβω !Μολις πιασεις το 3 ΤΑ ΚΑΤΟ παρε με τηλεφωνο…..

      1. Νεοφιλελευθερος

        Φασιστας με λυρι εισαι, δεν εχω λογια, δεξια μεχρι να σβησει ο ηλιος, σε ποναει ολυ βλεοω το 3 %

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis