home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Η κορυφαία πράξη ενός έργου που παίζεται στην πόλη τα τελευταία χρόνια

Άρθρο του Μπάμπη Αντωνιάδη
Μπάμπης Αντωνιάδης

Με ανάρτησή στο FB, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος με την “Άλλη Πρόταση” Μπάμπης Αντωνιάδης σχολιάζει όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν στην πόλη του Ναυπλίου: “Αυτά που ζούμε στην πόλη του Ναυπλίου τις τελευταίες μέρες είναι η κορυφαία πράξη ενός έργου που παίζεται στην πόλη τα τελευταία χρόνια. Δεν πιστεύω όμως ότι είναι η τελευταία σκηνή. Δεν ευχαριστιέμαι δεν διασκεδάζω με τις μ@λ@κίες των άλλων. Δεν πανηγυρίζω, δεν γελάω. Αν και τα γεγονότα στο Ναύπλιο είναι μάλλον θέμα μιας άλλης επιστήμης. Δεν είναι για πολιτικές αναλύσεις. Είκοσι δύο φορές να πας στο σπίτι του πολιτικού σου αντίπαλου δεν το λες και στιγμιαία έκρηξη αγανάκτησης.

Είμαι από αυτούς που δεν θα πρότειναν την παραίτηση του δημάρχου. Για να παραιτηθεί κάποιος πρέπει να έχει πολιτικές ευαισθησίες που αυτή η δημοτική αρχή δεν τις είχε ποτέ. Δεν με προσβάλει που είμαι κάτοικος του Ναυπλίου. Θα με προσέβαλλε και αν ήμουν κάτοικος της Κολοπετινίτσας.

Και επειδή φτιάχτηκε το σενάριο της «αγανάκτησης» που οι οπαδοί αυτής της δημοτικής αρχής αλλά και τα φιλικά μέσα αναπαράγουν. «Βρέθηκε αντιμέτωπος με ύβρεις και συκοφαντίες» «τόσες επιθέσεις τόσα χρόνια σε προσωπικό επίπεδο για την οικογένεια του κλπ» ας το δούμε λίγο.

Παρακολουθώ τα δημοτικά πράγματα αρκετά χρόνια. (τι βίτσιο και αυτό πρέπει να το κοιτάξω). Ποτέ στην αντιπαράθεση δεν υπήρχε αναφορά σε προσωπικό επίπεδο. Ποτέ κανείς δεν έβαλε στο κάδρο της αντιπαράθεσης καμία οικογένεια κανενός από την οικογένεια του δημάρχου.

Και επειδή μιλάνε και μιλά και ο δήμαρχος για αγανάκτηση όλοι εμείς που έχουμε ασχοληθεί με τα δημοτικά στο Ναύπλιο τι έπρεπε να πούμε όταν:

Στο δημοτικό συμβούλιο έκανες τοποθέτηση ο δήμαρχος έπαιζε με το κινητό του με τη μοναδική φράση στο πρόεδρο «δεν τέλειωσε ο χρόνος του».

Για την ειρωνεία σε κάθε αντίθετη πρόταση. Για την απαξίωση κάθε στοιχειώδους δημοκρατικής λειτουργίας ενός δημοτικού συμβουλίου. Στο να νιώθεις διακοσμητική γλάστρα σ΄ ένα δημοτικό συμβούλιο.

Για τα δεκάδες ψεύτικα προφίλ στο διαδίκτυο για να κτυπάει τους αντιπάλους του.

Για το ασφυκτικό έλεγχο ιστότοπων και τοπικών μέσων για αποκλειστική προβολή.

Για τις παρεμβάσεις στους χώρους εργασίας των ανθρώπων που είχαν διαφορετική προσέγγιση. Και εάν δεν το πιστεύετε παρεμβάσεις ακόμα και στα like αναρτήσεων…

Για τη συμπεριφορά του στους ίδιους τους υπαλλήλους του δήμου. Έβλεπε παντού εχθρούς.

Γράφοντας μου έρχονται στο μυαλό σε εκατοντάδες για…

Αυτή η αρρωστημένη κατάσταση είχε και την κορυφαία πράξη που ζούμε τις τελευταίες ημέρες στη πόλη μας”.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis