home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Λαϊκή Συσπείρωση Ναυπλίου: Προμελετημένη η πράξη Κωστούρου

“Σε ρόλο χούλιγκαν σύμβουλοί του αντιμετωπίζουν φωνάζοντας και ειρωνευόμενοι οποιονδήποτε είχε άλλη άποψη”
Λαϊκή Συσπείρωση Ναυπλίου

Καταπέλτης η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ναυπλίου κατά του Δ. Κωστούρου κατηγορώντας τόσο αυτόν για την πράξη του όσο και συμβούλους του για συμπεριφορές που δεν συνάδουν με το πνεύμα της αυτοδιοίκησης:

Η συγκεκριμένη ενέργεια του Δ. Κωστούρου δεν είναι απόρροια θυμού και αγανάκτησης, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, και οι γεμάτοι κατανόηση (!) πιστοί του ακόλουθοι-χειροκροτητές που έσπευσαν να τον στηρίξουν. Είναι μια προμελετημένη πράξη.

Η συμπεριφορά αυτή του Δημήτρη Κωστούρου δεν είναι κεραυνός εν αιθρία αλλά το ακραίο μιας συμπεριφοράς 4 χρόνων που βιώσαμε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τόσο ο ίδιος όσο και οι σε ρόλο χούλιγκαν σύμβουλοί του αντιμετωπίζουν φωνάζοντας και ειρωνευόμενοι οποιονδήποτε είχε άλλη άποψη με ιδιαίτερη «αδυναμία» στους συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης. Διάλογος, σεβασμός, ειλικρίνεια είναι άγνωστες λέξεις για τον ίδιο και για όσους τον ακολουθούν με τις ίδιες πρακτικές. Αντίθετα η λοιδορία , ο χλευασμός, η συκοφαντία είναι η προσφιλής του τακτική. Συνυπεύθυνοι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής αρχής που υποτακτικά υπηρέτησαν αυτή την τακτική και λειτούργησαν όλα αυτά τα χρόνια στην επιθυμία Κωστούρου ότι «όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός».

Η Λαϊκή Συσπείρωση όλο αυτό το διάστημα αντιπαρατέθηκε σε αυτή τη λογική, την πολέμησε και έβαλε στόχο να αναδείξει τα καυτά προβλήματα του δήμου και να αγωνιστεί μέσα κι έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για καλύτερη ποιότητα ζωής χωρίς σκάνδαλα, δανεισμούς, σπατάλες και πάντα προς όφελος του λαού.

Όμως το προεκλογικό κλίμα όπως έχει εξελιχθεί μέχρι σήμερα είναι τοξικό και μακριά από τα προβλήματα του Δήμου. Ίσως αυτό συμφέρει όλους όσους κάνουν προσωπική αντιπαράθεση. Ο κίνδυνος όξυνσης της αντιπαράθεσης πέρα και έξω από τα καυτά θέματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στον τόπο μας υπάρχει.

Καλούμε τους υποψηφίους των άλλων παρατάξεων μετά την καταδίκη της συμπεριφοράς του Δ. Κωστούρου, να επικεντρώσουμε την προεκλογική μας αντιπαράθεση στα προβλήματα του Δήμου με ήπιο κλίμα.

Καλούμε τους δημότες να καταδικάσουν αποτρόπαιες συμπεριφορές και να επιλέξουν με βάση τα δείγματα γραφής των υποψηφίων δημάρχων – συμβούλων και τις θέσεις τους στα δημοτικά θέματα που απαιτούν λύσεις”.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis