home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Δήμος Ναυπλιέων δε θα δείξει καμία ανοχή στους καταστηματάρχες που καταπατούν τη γραμμή όδευσης τυφλών

Τι αναφέρει ο αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Λυκομήτρος
Τυφλοί

Ο Δήμος Ναυπλιέων τονίζει πως δε θα δείξει καμία ανοχή στους καταστηματάρχες που καταπατούν τη γραμμή όδευσης τυφλών. Ο αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Λυκομήτρος αναφέρει:

«Ύστερα από οχλήσεις  που έγιναν στην υπηρεσία μας, σχετικά με την κατάληψη της γραμμής όδευσης τυφλών από κάποιους επιχειρηματίες με  τραπεζοκαθίσματα, ομπρέλες και σταντ, το Αυτοτελές Τμήμα  Ελέγχου Κοινοχρήστων  Χώρων προέβη  άμεσα σε επιτόπιους ελέγχους. Κατά την αυτοψία διαπιστώθηκαν πράγματι  κάποιες περιπτώσεις κατάληψης της γραμμής όδευσης τυφλών. Κατόπιν συστάσεων, οι  επαγγελματίες  συμμορφώθηκαν στις υποδείξεις του Τμήματος  απομακρύνοντας οτιδήποτε δυσχέραινε τη απρόσκοπτη διέλευση των τυφλών.

Παρακαλούμε τους επιχειρηματίες στο εξής να μην  προβούν ξανά στην καταπάτηση της γραμμής όδευσης τυφλών, διότι η υπηρεσία μας δε θα δείξει καμία ανοχή και θα εξαντλήσει κάθε αυστηρότητα στη τήρηση της νομιμότητας.

Είναι χρέος όλων μας να μάθουμε να σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας που έχουν προβλήματα όρασης, και να μεριμνούμε ώστε να απολαμβάνουν το αγαθό της ελεύθερης διέλευσης στους κοινόχρηστους χώρους της πόλης μας, διότι ο σεβασμός των δικαιωμάτων των ΑΜΕΑ είναι στοιχείο πολιτισμού».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis