home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Επιστολή αναγνώστριας για παραλίες της Ερμιονίδας

«Αν δεν πάρουμε μέτρα τώρα σε λίγο δεν θα πατάει άνθρωπος εδώ», αναφέρει η αναγνώστρια
Επιστολή

Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε μία αγανακτισμένη κάτοικος της Δάρδιζας Ερμιόνης, σχετικά με την τραγική κατάσταση, που επικρατεί σε παραλίες της Ερμιονίδας. Όπως περιγράφει στον anagnostis.org, εκατομμύρια πλαστικά, φυσαλίδες αλλά και περίεργα καφέ-κίτρινα υγρά εντοπίζονται στις θάλασσες της περιοχής.

Όπως αναφέρει η κα Εύη Κορμποπούλου, πρέπει να γίνει έρευνα από την υγειονομική υπηρεσία. Έχει απευθυνθεί στους κατά καιρούς Δημάρχους της Ερμιονίδας και στον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης που διαχειρίζεται τον Βιολογικό.

Η επιστολή

Αναλυτικά η επιστολή της κας Εύη Κορμποπούλου:

«Είστε η τελευταία μου ελπίδα! Έχω στείλει επιστολές στους κατά καιρούς Δημάρχους. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Κάθε χρόνο οι παράλιες της Ερμιονίδας κατακλύζονται από πλαστικά αλλά φέτος έχει παραγίνει το κακό. Εκτός από εκατομμύρια κομματάκια πλαστικών η θάλασσα κάθε μέρα γεμίζει με φυσαλίδες λες και έχουμε αδειάσει σαπουνάδες 10 πλυντηρίων. Ενίοτε δε επιπλέουν καφέ-κίτρινα υγρά. Έχω απευθυνθεί και στον πρόεδρο δημοτ. Επιχείρησης που διαχειρίζεται τον Βιολογικό. Τίποτα!

Πρέπει να κάνει έρευνα η υγειονομική υπηρεσία να ξέρουμε που κολυμπάμε επιτέλους! Διαφημίζουν όλοι την Ερμιονίδα για τα καταγάλανα νερά της και τις πεντακάθαρες ακτές. Αν δεν πάρουμε μέτρα τώρα σε λίγο δεν θα πατάει άνθρωπος εδώ.

Εύη Κορμποπούλου, Αιθεροβάμων, κάτοικος Δάρδιζας Ερμιόνης»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis