home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αυτόματη έκδοση εισιτηρίων σε Ακρόπολη, Αρχαία Ολυμπία, Επίδαυρο, Δελφούς

Η Visa ανακοίνωσε ότι έξι αυτόματα μηχανήματα ανέπαφης έκδοσης εισιτηρίων
Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Η Visa ανακοίνωσε ότι έξι αυτόματα μηχανήματα ανέπαφης έκδοσης εισιτηρίων λειτουργούν από σήμερα στις κύριες εισόδους των αρχαιολογικών χώρων της Ακρόπολης, της Αρχαίας Ολυμπίας, της Επιδαύρου και του Αρχαιολογικού Μουσείου Δελφών.

Η νέα αυτή υπηρεσία, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την επίσκεψη στους πιο εμβληματικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, διευκολύνοντας την πρόσβαση και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των επισκεπτών. Πλέον οι επισκέπτες μπορούν να αποφύγουν την πολύωρη αναμονή στα εκδοτήρια και να προμηθεύονται άμεσα τα εισιτήριά τους πληρώνοντας ανέπαφα, είτε με την κάρτα τους, είτε με ενεργοποιημένες συσκευές όπως έξυπνα τηλέφωνα και ρολόγια.

Οι επισκέπτες επιλέγουν τον τύπο εισιτηρίου που επιθυμούν να αγοράσουν, πληρώνουν με την κάρτα ή τη συσκευή τους και λαμβάνουν την ίδια στιγμή τα επιλεγμένα εισιτήρια.

Στόχος της εγκατάστασης των αυτόματων μηχανημάτων έκδοσης εισιτηρίων είναι η διευκόλυνση των επισκεπτών και το όφελος για την τοπική κοινωνία από τις ψηφιακές πληρωμές συνολικά. Η νέα αυτή υπηρεσία αναμένεται να αναβαθμίσει την εμπειρία πρόσβασης και πληρωμής για τους τουρίστες και τους επισκέπτες και να συμβάλλει στην ψηφιοποίηση των σημαντικών, από άποψη επισκεψιμότητας, αρχαιολογικών χώρων της Ελλάδας.

Για την προώθηση της χρήσης των αυτόματων μηχανημάτων έκδοσης εισιτηρίων, η Visa θα σηματοδοτήσει τους χώρους που θα τοποθετηθούν τα μηχανήματα και θα φροντίσει ώστε οι επισκέπτες να ενημερώνονται για το πώς θα μπορούν να εκδώσουν τα εισιτήριά τους με ευκολία. Τα μηχανήματα θα λειτουργούν παράλληλα με το αναβαθμισμένο ασφαλές και μοναδικό επίσημο booking engine που εφαρμόζει ο ΟΔΑΠ μέσω της πλατφόρμας hhticket.gr και συμπληρωματικά στα παραδοσιακά εκδοτήρια.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis