home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Έρευνες προς πάσα κατεύθυνση για τη δολοφονία του 41χρονου που βρέθηκε στη ΡΕΑ

Ο 41χρονος άνδρας από το Κολιάκι Επιδαύρου βρέθηκε νεκρός μέσα στο παλιό εργοστάσιο φέροντας σημάδια στραγγαλισμού

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της στυγερής δολοφονίας του 41χρονου άνδρα από το Κολιάκι Επιδαύρου που βρέθηκε νεκρός μέσα στο παλιό εργοστάσιο της ΡΕΑ, στην Τίρυνθα, τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 8 Αυγούστου.

Ο θάνατός του αποδίδεται σε ανθρωποκτονία από τους Αστυνομικούς καθώς στο σώμα του έφερε σημάδια από στραγγαλισμό, όπως αποδείχθηκε.

Οι Αστυνομικοί ερευνούν προς πάσα κατεύθυνση, προκειμένου να βρουν ποιος είναι αυτός που στραγγάλισε τον άτυχο άνδρα και γιατί. Επίσης εξετάζεται αν ο στραγγαλισμός έλαβε χώρα εντός του παλιού εργοστασίου ή αν ο δολοφόνος μετέφερε εκεί το θύμα μετά την πράξη του.

Παράλληλα παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου και άλλα πιθανά στοιχεία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τις Αρχές στον εντοπισμό του θύτη.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη του δράστη της ανθρωποκτονίας.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis