home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νέα Εποχή: Η Στεφανοπούλου Μαρία στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μάκαρη

Η κα Στεφανοπούλου, με δήλωσή της εξηγεί τους λόγους που θέτει υποψηφιότητα στο Ναύπλιο
ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ[7607]

Ανακοινώθηκε από τον δημοτικό συνδυασμό «Νέα Εποχή» του υποψήφιου δημάρχου Ναυπλιέων Κωνσταντίνου Μάκαρη, η υποψηφιότητα της Μαρίας Στεφανοπούλου.

Η κα Στεφανοπούλου, με δήλωσή της εξηγεί τους λόγους που θέτει υποψηφιότητα στο Ναύπλιο:

«Είμαι η Στεφανοπούλου Μαρία. Είμαι λάτρης της φύσης και του αθλητισμού, όπου υπήρξα αθλήτρια fitness για κάποια χρόνια. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολούμαι με την φύλαξη και την φροντίδα κατοικίδιων.

Η μεγαλύτερη αγάπη μου είναι οι σκύλοι και σε αυτούς έχω αφιερώσει την ζωή μου… Γι’αυτό τον λόγο θέλησα να διευρύνω τις γνώσεις μου και παρακολούθησα προγράμματα σπουδών στις εξής ειδικότητες:

1) Βοηθός κτηνιατρικής κλινικής,

2) Pet Nutrition,

3) Pet Psychology και

4) Pet Grooming, στο οποίο κατέχω πανευρωπαϊκή πιστοποίηση.

Το κάλεσμα του Κωνσταντίνου Μάκαρη να συμμετέχω στον συνδυασμό της Νέας Εποχής, με τιμά ιδιαίτερα και το αποδέχτηκα, έχοντας ένα κοινό σκοπό και όραμα… Να μην υπάρχει καμία ψυχή αδέσποτη στον δρόμο.

Οι άθλιες συνθήκες που ζουν τα αδέσποτα και η κακοποίηση που δέχονται, είναι ντροπή και μόνο ντροπή για την πόλη μας το Ναύπλιο… Μια πόλη με μεγάλη ιστορία, που αν μη τι άλλο θα έπρεπε να νιώθουμε υπερηφάνια για αυτή.

Ποτέ κανείς, δεν κέρδισε καμία μάχη μόνος του… Ας ενωθούμε!!!

Ζήτω την στήριξή σας για το κοινό καλό των αδέσποτων τετράποδων φίλων μας και δεσμεύομαι με την υπόσχεση να είμαι παρών σε κάθε κάλεσμά σας.

Μαζί μπορούμε να τους σώσουμε!!!».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis