home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Λύση στα προβλήματα των σχολικών μονάδων ζητάει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

Προβλήματα που χρονίζουν και δημιουργούν εμπόδια τόσο στην καθημερινότητα των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών
Τάξη σχολείο

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ναυπλίου σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου, έχει θέσει ως στόχο την ουσιαστική βοήθεια προς τις σχολικές μονάδες και τους συλλόγους για να αντιμετωπίσουν μια σειρά προβλήματα που χρονίζουν και δημιουργούν εμπόδια τόσο στην καθημερινότητα των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών διότι δυσχεραίνεται το εκπαιδευτικό τους έργο και η πρόοδος των παιδιών.

Οι ενέργειες του Δ.Σ.

Στο πλαίσιο αυτό τις προηγούμενες εβδομάδες η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ναυπλίου προέβη στις εξής ενέργειες :

  • συνέλεξε αιτήματα σχολικών μονάδων του δήμου μας
  • κατέθεσε στη σχολική επιτροπή και στην τεχνική υπηρεσία τα παραπάνω αιτήματα τα οποία πρωτοκολλήθηκαν
  • πραγματοποίησε συνάντηση την Τρίτη 1 Αυγούστου 2023 με το δήμαρχο κ. Κωστούρο. Η συνάντηση αυτή είχε στόχο την συζήτηση με τη δημοτική αρχή προς την άμεση επίλυση βασικών προβλημάτων των σχολικών μονάδων καθώς έχει μείνει ένας μήνας για την έναρξη του σχολικού έτους.

Όπως αναφέρει το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ναυπλίου, ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι «από αρχές Αυγούστου θα ξεκινήσει να φτιάχνει από γήπεδα έως πόμολα στα σχολεία».

«Έχουμε σχολεία στην πόλη και στα χωριά μας που στερούνται βασικών υποδομών. Τα αιτήματα των διευθυντών των σχολείων μας και των συλλόγων γονέων είναι ρεαλιστικά και για αυτό ζητάμε άμεσα να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε τα σχολεία μας να ανοίξουν τον Σεπτέμβρη με ασφάλεια και να πληρούν όλες τις αναγκαίες για την εκπαιδευτική διαδικασία προϋποθέσεις, χωρίς εκπτώσεις και προτεραιότητες», τονίζει το Δ.Σ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis