home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γαβρήλος για δηλώσεις Γεωργιάδη: «Η ΝΔ ακυρώνει τις διατάξεις του εργατικού δικαίου και καταπατά κατάφορα το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Οι δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας, κ. Άδωνη Γεωργιάδη, για απασχόληση των εργαζομένων 16 ώρες την ημέρα, δείχνουν άγνοια των κανόνων δικαίου αλλά και αναλγησία, αναφέρει ο βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιώργος Γαβρήλος
Γαβρήλος

Οι δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας, κ. Άδωνη Γεωργιάδη, για απασχόληση των εργαζομένων 16 ώρες την ημέρα, δείχνουν άγνοια των κανόνων δικαίου αλλά και αναλγησία, αναφέρει ο βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιώργος Γαβρήλος.

Συνεχίζει λέγοντας πως η «νέα» νομοθεσία που υπόσχεται ο Υπουργός είναι εκβιαστική, ακυρώνει τις διατάξεις του εργατικού δικαίου και καταπατά κατάφορα το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Η κρυφή ατζέντα της Κυβέρνησης για τα Εργασιακά ξεπέρασε κάθε όριο, ισοπεδώνει τα εργασιακά δικαιώματα και μας γυρίζει στον Μεσαίωνα.

Ο κ. Γαβρήλος υπογραμμίζει πως «όσο για την προσπάθεια του Υπουργού να ανασκευάσει τις αρχικές δηλώσεις του, με σκοπό να κατευνάσει την κοινωνική κατακραυγή, μόνο ως ντροπή και γελοιότητα μπορούμε να την δούμε, αφού προσπαθεί να μας πείσει πως η μέρα έχει 27 ώρες!

Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ σταθερά στέκεται απέναντι σε κάθε προσπάθεια αποδόμησης της εργατικής νομοθεσίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Τόσο στη Βουλή όσο και στους κοινωνικούς αγώνες, συντασσόμενοι με το εργατικό κίνημα, σε κάθε προσπάθεια επιβολής πολιτικών εξαθλίωσης και εκβιασμού των εργαζομένων».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis