home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αφιερωμένο στην τέχνη της Αφήγησης το πρώτο διήμερο εκδηλώσεων του Φεστιβάλ «Κιανά»

Σήμερα, ο Λεωνίδας Βατικιώτης, Δρ. Οικονομολόγος και Δημοσιογράφος θα μιλήσει για τον πόλεμο στην Ουκρανία, τις αιτίες που ξεκίνησε αυτός ο πόλεμος και τις συνέπειες του
Αφήγηση Μικρασιάτικων παραμυθιών με τη Σάσα Βούλγαρη

Το πρώτο διήμερο εκδηλώσεων του Φεστιβάλ «Κιανά» ήταν αφιερωμένο στην τέχνη της Αφήγησης. Το Σάββατο 5 Αυγούστου, στην αυλή του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου, η Σάσα Βούλγαρη αφηγήθηκε Μικρασιάτικα παραμύθια με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Όσοι την παρακολούθησαν έζησαν μια μοναδική παραμυθο-βραδιά.

Χθες Κυριακή 6 Αυγούστου υλοποιήθηκε ένα ταχύρρυθμο βιωματικό σεμινάριο από την ίδια,  στο Λαογραφικό Μουσείο Νέας Κίου. «Ελπίζουμε η προσπάθεια αυτή να συντελέσει στο να παραμένει το Μουσείο μας ανοιχτό και επισκέψιμο και να φιλοξενεί αξιόλογες δράσεις με την προοπτική τη σταδιακή αναβάθμιση του. Ευχαριστούμε πολύ όσους συμμετείχαν και έδειξαν την αγάπη τους για την αφήγηση και τα παραμύθια!», αναφέρει ο Σύλλογος.

Ταχύρρυθμο εργαστήρι προφορικής αφήγησης
Ταχύρρυθμο εργαστήρι προφορικής αφήγησης // ΦΩΤΟ: Μορφωτικός Σύλλογος Ν.Κίου

Επόμενος σταθμός του Φεστιβάλ, η σημερινή εκδήλωση, Δευτέρα 7 Αυγούστου στις 20.30, στην αυλή του Μορφωτικού Συλλόγου, όπου ο Λεωνίδας Βατικιώτης, Δρ. Οικονομολόγος και Δημοσιογράφος θα μιλήσει για τον πόλεμο στην Ουκρανία, τις αιτίες που ξεκίνησε αυτός ο πόλεμος και τις συνέπειες του.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή σχετικού υλικού, ποίηση, μουσική και άλλες παρεμβάσεις.

Κιανά πρόγραμμα Νέα Κίος (2)

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis